Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak myślicie co kieruje ludźmi, którzy uważają, że Ziemia jest płaska? Mam znajomego, który wcześniej nie był taki jak teraz. Twierdzi, że kosmos nie istnieje, a gdy spytałem co zabiło dinozaury to odpowiedział, że również nie istniały. Aż mi się odechciewa z nim rozmawiać.
#artemis #kosmos
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Towarzystwo Płaskiej Ziemi ma swoich w każdym zakątku kuli ziemskiej.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Albo trollują
Ja znam gościa po uniwersytecie rolniczym i on mi nieraz gada te historie,
Raz mi gadał że nie wierzy w lądowanie na księżycu.
Ja mu odpowiedziałem:
"To ty wierzysz w księżyc???!!"
Zatkało go i już mi dopy nietruje
Ludzie już w starożytności wiedzieli, że Ziemia jest kulą, bo z różnych miejsc na Ziemi widać w nocy inne gwiazdy. Na różnych półkulach gwiazdy obracają się wokół innego punktu i w inną
Dokładnie, ja tak często robie i mam ubaw po pachy. Bardzo często przeciwnicy płaskiej ziemi to nie żadni światli ludzie naucy tylko dzbany którym wbito do głowy że ziemia jest okrągła i to jest taki ich dogmat w który wierzą xD Ostatnio np. paliłem głupa w towarzystwie że jakby ziemia była okrągła tak jak mówią to np. jadąc autostradą wschód zachód mógłbym po prostu rozpędzić się do