Aktywne Wpisy

jegertilbake +16
Załóżmy, że udaje wam się osiągnąć FIRE w wyniku w-------a inwestycji i możecie żyć z %. Powiedzmy, że jutro wasze portfolio to $1mln i dajecie to na lokatę negocjowaną w PKB osobiście przez mickpl z szefem PKO na 6% i dostajecie +/- 15k PLN miesięcznie bez potrzeby kontynuowania pracy.
Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2)
Jak realistycznie wygląda wasz dzień biorąc pod uwagę, że:
1) Brak przymusu pracy odbiera motywację do trzymania dyscypliny więc trzeba się przygotować na to
2)
s1cobra +2
Zagrajmy w grę: zamień fragment tytułu filmu zastępując dowolne słowo wyrażeniem "sranie" w dowolnej odmianie
Zaczynam: Sra o Tron
#gruparatowaniapoziomu
Zaczynam: Sra o Tron
#gruparatowaniapoziomu

Jak myślicie co kieruje ludźmi, którzy uważają, że Ziemia jest płaska? Mam znajomego, który wcześniej nie był taki jak teraz. Twierdzi, że kosmos nie istnieje, a gdy spytałem co zabiło dinozaury to odpowiedział, że również nie istniały. Aż mi się odechciewa z nim rozmawiać.
#artemis #kosmos
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Towarzystwo Płaskiej Ziemi ma swoich w każdym zakątku kuli ziemskiej.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Albo trollują
Ja znam gościa po uniwersytecie rolniczym i on mi nieraz gada te historie,
Raz mi gadał że nie wierzy w lądowanie na księżycu.
Ja mu odpowiedziałem:
"To ty wierzysz w księżyc???!!"
Zatkało go i już mi dopy nietruje
Ludzie już w starożytności wiedzieli, że Ziemia jest kulą, bo z różnych miejsc na Ziemi widać w nocy inne gwiazdy. Na różnych półkulach gwiazdy obracają się wokół innego punktu i w inną
Dokładnie, ja tak często robie i mam ubaw po pachy. Bardzo często przeciwnicy płaskiej ziemi to nie żadni światli ludzie naucy tylko dzbany którym wbito do głowy że ziemia jest okrągła i to jest taki ich dogmat w który wierzą xD Ostatnio np. paliłem głupa w towarzystwie że jakby ziemia była okrągła tak jak mówią to np. jadąc autostradą wschód zachód mógłbym po prostu rozpędzić się do