Wpis z mikrobloga

✨️ Honor w sporcie - czy to już przeszłość?
jedynie magiera z całej repry miał honor i honoro podszedł do tematu braku awansu

#mecz #pilkanozna #sport #reprezentacja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Obrzydliwe jak extraklasa.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fandolores: Pełna zgoda!!! @first @tomwick55 @Lolenson1888 @eSUBA94 @Karpatnik @thority @throgoth @umorusany_w_kale @Senior_Mordino Napiszę więcej to po prostu HIENA napisała. Atakowanie po śmierci człowieka co z różnych klubów piłkarskich płyną do jego rodziny wyrazy współczucia świadczy o jednym, że typ powinien zostać w kaftanie bezpieczeństwa, przewieziony do ulubionego miejsca Majora i Konona, czyli Choroszczy
  • Odpowiedz
Z Jackiem Magierą szok. 49 lat, zatrzymanie akcji serca jak biegał rano we wrocławskim parku. Była reanimacja, nawet go w szpitalu reanimowali przez godzinę, ale się nie udało. Był zdrowy, wysoki, szczupły i wysportowany. A nawet religijny. Spokojny gość. Miał kasę na lekarzy, nie zarabiał groszy. Gość miał łatkę pozytywnego gościa i lubili go polscy kibice. To był spoko trener. Zostawił żonę i dwójkę dzieci. Legenda Legii Warszawa i Ekstraklasy. Grał w
  • Odpowiedz
@tomwick55: ja jednak uważam, że tam coś było z Magierą nie tak. Jego syn dzień później gra sobie mecz, wszystko było jakby przygotowane. Nie wiem, może dziwna rodzina, ale jak mi ojciec zmarł nagle po parotygodniowe chorobie to praktycznie nie funkcjonowałem, a przy takim szoku to bym chyba z miesiąc nie chciał innego człowieka widzieć
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara: gadaj z Białkiem, Anonim nie ma nic wspólnego z Wykopem. Powiem więcej, autor to swoje pieniądze na serwer wyciąga.

A ja tylko czytam te wysrywy, oceniam ile to warte (odrzucam z 10-15% wpisów średnio) i wrzucam. Moim zadaniem jest sprawdzenie, czy tu za dużo k---w nie ma, a nie czy to jest bait wysokich czy niskich lotów.

Pozdro i z farszem
  • Odpowiedz