Aktywne Wpisy

lubie-sernik +412
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
wscieklykabanos +325
#polskiedrogi no jak xD
prosta droga, widoczność perfekcyjna, zawodowy kierowca taxi - co mogło pójść nie tak?
https://streamable.com/pfb8c5
prosta droga, widoczność perfekcyjna, zawodowy kierowca taxi - co mogło pójść nie tak?
https://streamable.com/pfb8c5
źródło: no ja pierdole xd
Pobierz

Pytanie do #teczowepaski i w sumie nie tylko bo interesuje mnie też perspektywa hetero.
Czy wynajęcie pokoju na kilka godzin aby spotkać się z chłopakiem (nie mieszkamy ze sobą a u siebie nie mamy opcji się spotkać) to bardzo zły pomysł? XD Czy to normalne w hotelach? Na bookingu znalazłem spoko cene za pokój.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Ew 12h przed wyłącz wszystkie bezpieczniki i spokój bo
No ale latynosi to się ruchają jak popadnie byle z kim i po kilka kochanek mają to u nich norma.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ale Ty tam jedziesz z partnerem, nie jesteś kimś kto musi dbać o wizerunek i w sumie szantaż Ci nie straszny bo kiedyś trzeba wyjść z tym. Więc śmiało
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰