Wpis z mikrobloga

✨️ Zdarzenia na divach - historie z życia
Zdarzyło wam się kiedyś iść na #divyzwykopem będąc w związku? Czemu to zrobiliście i czy żałujecie? Czy wasza partnerka się kiedyś dowiedziała?
Przypominam że można pisać anonimowo.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: @jas0n-statham
Jako że mam gębę chłopa co można mu zaufać i wielu chłopów mówi mi aż za dużo to powiem wam szczególnie KOBIETOM.

To że nie dacie doopy chłopu to nie znaczy że on nie zarocha!
Cała masa chłopów chodzi na dziwki, rucha na boku, jak idzie na randkę to mają plan że jak my baba nie da to 30 min później uda się na dziwki.
Więc to że baby wybrzydzacie
  • Odpowiedz
Z moich obserwacji 70-80% chłopów do 30tki było na dziwkach. I to nie jakieś zaniedbani,przegrywy,

Tylko Chad light, I oskarki często.

@adamsowaanon:
Sam nigdy nie byłem, a raz nawet za darmo mogłem mieć ale odmówiłem.
Jest dokładnie tak jak piszesz, dotyczy to zwłaszcza dzieci bogatszych rodziców którzy w wieku 22 lat traktują wypad na divy z kolegami jak wypad
  • Odpowiedz
Więc to że baby wybrzydzacie i nie chcecie się wiązać i zakładać rodzin, rodzic dzieci z chłopami do 25-30 roku życia to tylko działa na waszą szkodę.

@adamsowaanon: i jak to zdanie się ma do poprzednich? od kiedy założenie rodziny i rodzenie dzieci chroni przed mężem chodzącym na dziwki?
  • Odpowiedz
i jak to zdanie się ma do poprzednich? od kiedy założenie rodziny i rodzenie dzieci chroni przed mężem chodzącym na dziwki?

@Cadfael: no im dłużej przebierają baby tym większa szansa że był na dziwkach taki chłop.

Jak by sobie baby zaklepywaly w wieku 18-22 lat chłopów to by znikomy procent nich był na dziwkach.
A tak testują testują i mają coraz gorszych chłopów. No ale żaden się nie przyzna o
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: tzn ja wiem, że w środowisku mariuszków i innych prymitywów to jest norma, ale wśród normalnych jednak nie jest - dlatego, że potrafią sobie znaleźć babę xD

Jak by sobie baby zaklepywaly w wieku 18-22 lat chłopów to by znikomy procent nich był na dziwkach.

ty się chłopie nie bierz za myślenie, bo ciebie to może nie boli, ale innych już tak - według ciebie sytuacja, w której chłop
  • Odpowiedz
Dla samego zdrowia. Bo naukowo jest udowodnione że chłop musi r----ć przynajmniej raz na 14 dni!

@adamsowaanon: to nie wiem jak ma od tego uchronić ciąża i poród, które mogę prowadzić do długiej abstynencji xD

jak się r----ć chce to nie będą czykac aż królewna się zgodzi

ale ja jestem za. tak samo jak chłop ma małego albo wytrzymuje dwie minuty to szuka się takiego, który może więcej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
to nie wiem jak ma od tego uchronić ciąża i poród, które mogę prowadzić do długiej abstynencji xD

@Cadfael: ale pytasz o naturę, ewolucję? Czy o kulturę?
W naturze to samiec rucha kilka lat jedna i idzie do kolejnej kolejne zapładniać,

W kulturze zachodniej rucha te samą babe 30-40 lat, a jak ciąża jest to nie wiem pewnie loda
  • Odpowiedz