Aktywne Wpisy

CzekoDonut +156
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +334
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Pracowałem w Holandii, Hiszpanii, Irlandii i Kanadzie, łącznie będzie tego jakieś sześć lat większych i mniejszych kontaktów i nigdzie nie widziałem jakiś systemowych przewag albo lepszej organizacji społecznej jaka deklasowała by Polskę.
Nie widziałem jakiegoś lepszego wyszkolenia Policji albo bardziej kulturalnej debaty publicznej. Różnice były, często na plus dla tych krajów, ale żadnej deklasacji nie było.
Skąd bierze się to ciągłe nazywanie Polski "krajem z dykty"? Nie mogę tego zrozumieć ilekroć wracam do Polski. Ta ciągła kultura psioczenia i narzekania jest irytująca. W 2010 ro było zabawne, obecnie to jest żenujące. Internet jest opanowany przez ludzi jacy nigdy nigdzie nie byli?
#pytanie #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Hiszpania, Holandia, po prostu nakradly i na mordowali się wcześniej i zdobyli przewagę nad innymi, byłe Pato państwa kolonialne,
Kanada... Mając tyle minerałów i USA za miedzą, białą populacje, ciężko nie być bogatym krajem,
Irlandia... Obecnie korzysta z big techow i wywożenia pieniędzy amerykańskich korpo do USA,
Bez tego była by bida jak wiele razy w przeszłości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta