Aktywne Wpisy

thorgoth +128
Bardzo ciekawy materiał wideo z komendy we Wrocławiu.
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie

goferek +31
Czy to jest ten gatunek ludzi, którzy nie dostali się do straży miejskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #polskiedrogi
#heheszki #polskiedrogi
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

![[AFERA] Deweloperzy chcą cenzurować internet i dziennikarzy](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d1113a2c18e92ad20af1d155c7fbe9df50d4ffdf0ba1f55812bfbf45a4e78466,q80.jpg)

Odkąd zapoznałem się z historią takiego mirka, który niegdyś tagował #przegryw, nie jestem w stanie sobie poradzić z zazdrością. Jego psychika była już na samym dnie, niżej nie dało się zejść, sytuacja wyglądała jak gdyby była niemożliwa do odwrócenia, a mimo to tamten mireczek skończył w klasie średniej zarabiając konkret kasę przy biurku zaczynając jako prosty chłop wywodzący się z ubóstwa i Polskiej wsi. Ja miałem łatwiejszy start, lepsze warunki do rozwoju, a mimo to jestem od tamtego mirka starszy i robię przy taśmie bez żadnych perspektyw na poprawę mojej sytuacji. Jak wobec tego poradzić sobie z zazdrością? Czy psychoterapeuta może być realną pomocą przy takim problemie?
#kiciochpyta #terapia #psychoterapia #psychologia #depresja #damskiprzegryw #blackpill #neet #samotnosc #wychodzimyzprzegrywu #nerwica
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Zazdrość jest informacją zwrotną, ten słynny "feedback". Sam fakt ,że już ją świadomie zauważasz to duży sukces.
Teraz tą informację należy odczytać: zazdroszczę ale dlaczego?
Co za tym stoi? Jest to zazdrość o sukcesy innych bo sam mam niskie poczuciem własnej wartości i każdy sukces znajomych uderza we mnie? Czy zazdroszcze bo komuś się powodzi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora