Aktywne Wpisy
bulba1605 +285
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +8
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jakiś czas temu byliśmy ze znajomymi w domku w górach. Domek niestety odbiegał od tego co było w ofercie, sprzęty nie działały, przy myciu naczyń kopał prąd, sauna nie działała, brudna woda w jacuzzi, awaria internetu itd. Do tego wlasciciel zachowywał się bardzo arogancko. Wystawiliśmy na google temu domkowi słuszną ocenę wraz ze zdjęciami i screenami. I się zaczęło.
Najpierw wezwania do usunięcia ocen.
Potem zaczął wyzywać nas w odpowiedzi do tych ocen.
Jakiś czas temu zaczął wstawiać na grupki fejsbukowe ogłoszenia typu oddam złom z numerem telefonu znajomego, który był podany na umowie.
Po złamaniu rodo kolega napisał do gościa, a ten że jak chcemy się sądzić to on nas pozwie o ochronę dóbr osobistych.
Teraz jego koledzy zaczęli grozić znajomemu że wystawią mu negatywne oceny na jego dzialalnosci (wystalkowali go) na google i "zobaczył jak to jest" a także pytali o sklep stacjonarny.
Co możemy zrobić?
#pomoc #patologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Twoja opinia nie narusza żadnych dobr jeżeli jest prawdziwa .
Jeżeli grozi Ci sadem to jest to groźba bezprawna