Aktywne Wpisy

RicoElectrico +216
K r a f t o w a mąka xDd
#niewiemjaktootagowac
#niewiemjaktootagowac
źródło: 1000077648
Pobierz
OrzechowyDzem +145
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz

Mirki, jak najlepiej - wygodnie i bezpiecznie - nosić ze sobą gaz pieprzowy? W razie zagrożenia powinienem móc do niego sięgnąć max. w 5-10 sekund. Przypuszczam, że najlepsza będzie kabura zaczepiana do paska/torby na klips i/lub karabińczyk - jaką polecicie na gaz 43 ml (FoxLabs Five Point Three 2 Strumień)?
Noszę przy sobie jeszcze alarm świetlno-dźwiękowy, nie mogę przekonać się do paralizatora czy noszenia prawdziwej broni.
#pytanie #bron #samoobrona #edc #gaz #gazpieprzowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 21677_Kabura-LUX-na-gaz-pieprzowy-srednia-1
PobierzJak by nie było ja to chyba zamiast gazu wolałbym paralizator, tylko taki potężny, żeby razić niegodziwców gromem jak sam Zeus.
Na nocne wojaże są jeszcze myśliwskie latarki co potrafią chwilowo walić takim strumieniem światła, że oczy wypala
Psiecka moga już wszystko i są wszędzie, a będzie tylko gorzej.
Ja nie wierzysz to przejdź się na spacer albo z dziećmi na plac zabaw ¯\(ツ)/¯
@Dwudziestydrugi: Ja nie jestem ani paranoikiem, ani nie mieszkam na pato osiedlu ale kilka razy nie pogardziłbym mając gaz w kieszeni przy spotkaniu z dzikiem czy nachlanym typem
@mirko_anonim zasadniczo karabinek się nie sprawdzi bo w strasie go
@kasiknocheinmal: Czyli modelowa paranoja :D
- zasięg 0, jak możesz kogoś porazić to on może obić mordę albo gorzej
- taki z wystrzeliwywanymi elektrodami jest jednorazowy, nie trafisz? No to masz problem
- musisz wiedzieć jak użyć gdzie użyć przeciw komu
- mocny paralizator
Weź traf w pimpka z paralizatora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krzysztof53647: w punkt. Wczoraj na spacerze spotkałem panią, obok której szedł amstaff - bez smyczy. Pani była zdziwiona że ze swoim 11 kilogramowym kundelkiem trzymam dystans (-‸ლ)
@Dwudziestydrugi: ogólnie to mała mocna metalowa latarka jest super narzędziem do samoobrony. 1k+ lumenów w mordę i agresor jest ślepy.
Cały rok minus lato: zapinana kieszeń kurtki
Lato: zapinana nerka
@mirko_anonim: Prawdziwej? To noś wyimaginowaną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)