Aktywne Wpisy

Ziomeczek1234 +92
Powiem tak, śmieszą mnie te k------a w pracy co zamawiają sobie wielce cateringi na cały miesiąc pod pretekstem BYCIA FIT I ZDROWĄ. Tak na prawdę są to leniwe k------a którym nie chce się gotować w domu. Z reguły wytrzymują max dwa miesiące na tych cateringach, gdzie oczywiście i tak dopychają się ciastami, cukierkami czy nawet zupkami chińskimi. Pierwszy tydzień zachwalają jakie to chodzą super najedzone i jakie pyszne te jedzenie. Potem zaczyna

Ciocia Kasia to prawdziwy mąż stanu chłopskiego (a raczej żona). Ciekawe kiedy ja zrzucą że stołka? PiS już pewnie ma gotowy program wyborczy na następne wybory który obieca że nie podniesie się wieku witaminkm a cuckoldy za nim zagłosują #rownouprawnienie #feminizm #rozowepaski #niebieskiepaski #emerytura
źródło: 4d9df59f4de0438eb814328264edf073
Pobierz

![[AFERA] Allegro OdZyskaj za%^ało mi konsole](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4929ab43187b1549bdb8bac8b4070e0565255e3a1d61abc0f3e8f4e8efcad12f,q80.png)

Niech mi ktoś wyjaśni, co niektóre #niebieskiepaski mają w głowie. Sytuacja wygląda tak:
Jeden chłopak we wspólnej grupie znajomych podobał mi się od jakiegoś czasu. Dawałam mu delikatnie do zrozumienia, że jestem nim zainteresowana, ale on nie był zainteresowany mną. Odpuściłam. Zero dram. Od niedawna zaczęłam spotykać się z kimś innym i teraz tamten, który początkowo mnie odrzucił, teraz jest mną wyraźnie zainteresowany i w dość niedwuznaczny sposób mi to komunikuje...
Co mam o tym myśleć? Co byście zrobili na moim miejscu, bo nowa relacja fajnie się rozwija, za to zdenerwowało mnie, że gość zainteresował się mną dopiero, gdy ktoś inny zwrócił na mnie uwagę.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Opko, napisz coś więcej jak wyglądało to "delikatne dawanie do zrozumienia"
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Istnieje też ryzyko że te „dawałam mu delikatnie do zrozumienia, że jestem nim zainteresowania” było zbyt delikatne by ten skumał o co chodzi i ktoś mu powiedział że jesteś nim zainteresowana i wtedy dopiero odpalił się że warto o to zawalczyć. Faceci często nie widzą delikatnych sygnałów jeśli nie mają dużego doświadczenia z
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Bardzo duza szansa ze jaki facet normik nie widzial ze to te mityczne znaki dymne i dotarło do niego z opóźnieniem