Wpis z mikrobloga

✨️ Kobiety i mężczyźni: kto odpowiada za dzisiejsze relacje?
Właściwie to o co wy macie pretensje do kobiet jak sami sobie zgotowaliście ten los xD? Nikt wam nie każe otwierać drzwi, płacić za obiadki i generalnie latać za kobietami, dobijać się do nich drzwiami i oknami na każdych social mediach. To wy kreujecie rzeczwystość a kobiety tylko reagują i dostosowują się. Sami zepsuliście rynek matrymonialny z każdym pokoleniem i wszystkie pille wniosły coś negatywnego do rynku matrymonialnego a teraz zdziwieni że jest ciężko. Sami na to zapracowaliście i nawet mi was nie żal.

#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kasiknocheinmal: A jak miały w domu beciaki i kukoldy, usługujące kobietom na każdym kroku. Jak to jest że obecne pokolenie mężczyzn wyrosło na takie p---y.
Kiedyś facet bił żonę która byla dziewica.
A teraz beciaki kupują mieszkania żeby jakąś polka po karuzeli miała lekkie i beztroskie życie. I nawet nie potrafią zdradzić kobiety.

Ze skrajności w skrajność.
  • Odpowiedz
@entelodon192cm: Ale gdzie ta norma? Na socialach w g---o profilach może tak ale w realnym świecie? Wyjdź z domu, porozmawiaj z ludźmi to się przekonasz że świat wygląda inaczej. W każdym razie na pewno nie w mojej bańce, nie znam żadnego faceta takiego ani żadnej takiej kobiety.
  • Odpowiedz
@entelodon192cm: jesteś z głębokiej patoli i próbujesz to sobie poukładać na swój skromny sposób. nie nadajesz się i nie będziesz się nadawał do związku, więc nie wiem po c--j piszesz o byciu kukoldem.

idź na terapię, żeby komuś krzywdy nie zrobić.
  • Odpowiedz
@Cadfael: jakoś w pokoleniu mojego ojca nie byli inceli i samotności mężczyzn.

Za to kobiety były dziewicami dla męża, były ładne, rodziły dzieci.

Za to faceci chwali, wyzywali od koorew i bili po głowie,tak ze lekarz na obdukcji powiedział matce że ojciec bił ja zeby zabić

Matce ktora wzamian za p-----c oddała mu dziewictwo,urodę, dzieci.
  • Odpowiedz
@Cadfael: mój ojciec nie był zdrowy psychicznie, a miał wierną żonę która była dziewicą (nie dziewictwo to też zdrada) ,ładna i rodziła mu dzieci

Czyli brak zdrowia psychicznego daje sukcesy.

A i pochodzę z miasta,a nie wsi.
  • Odpowiedz
a miał wierną żonę która była dziewicą

@entelodon192cm: coś bardzo cię zajmuje dziewictwo twojej starej...

Czyli brak zdrowia psychicznego daje sukcesy.

sukces twojego ojca wyniknął z problemów mentalnych twojej matki. chyba, że uważasz n-----------e kogoś po mordzie za sukces, co jest bardzo możliwe.
  • Odpowiedz
@Cadfael: no jakoś n-----------e po mordzie daje żonę która jest ładną wierną dziewicą, rodzi ci dzieci i nie ma żadnych inceli i męskiej samotności.

Jakoś to mój ojciec n-----------c po mordzie matkę odniósł sukces.

To nie dobre traktowanie koboet, a n-----------e po mordzie daje ze kobiera dobrze cie teaktuje.
  • Odpowiedz
no jakoś n-----------e po mordzie daje żonę która jest ładną wierną dziewicą, rodzi ci dzieci i nie ma żadnych inceli i męskiej samotności.

@entelodon192cm: tak, n-----------e po mordzie daje żonę

Jakoś to mój ojciec n-----------c po mordzie matkę odniósł
  • Odpowiedz
@Cadfael: a ty będziesz albo jesteś dziewicą dla swojego faceta.

Bo jakoś mój ojciec co n---------ł po mordzie miał ładną żonę dziewice.

Grozisz mi ze nigdy nie będę w
  • Odpowiedz