✨️ Kobiety i mężczyźni: kto odpowiada za dzisiejsze relacje?Ⓘ Właściwie to o co wy macie pretensje do kobiet jak sami sobie zgotowaliście ten los xD? Nikt wam nie każe otwierać drzwi, płacić za obiadki i generalnie latać za kobietami, dobijać się do nich drzwiami i oknami na każdych social mediach. To wy kreujecie rzeczwystość a kobiety tylko reagują i dostosowują się. Sami zepsuliście rynek matrymonialny z każdym pokoleniem i wszystkie pille wniosły coś negatywnego do rynku matrymonialnego a teraz zdziwieni że jest ciężko. Sami na to zapracowaliście i nawet mi was nie żal.
@entelodon192cm: a, czyli jednak psychologia ma rację z tym, że kijowe dzieciństwo powoduje problemy emocjonalne w przyszłości. Ciekawe jak miała w domu reszta frustratów stąd.
@kasiknocheinmal: A jak miały w domu beciaki i kukoldy, usługujące kobietom na każdym kroku. Jak to jest że obecne pokolenie mężczyzn wyrosło na takie p---y. Kiedyś facet bił żonę która byla dziewica. A teraz beciaki kupują mieszkania żeby jakąś polka po karuzeli miała lekkie i beztroskie życie. I nawet nie potrafią zdradzić kobiety.
@entelodon192cm: Ale gdzie ta norma? Na socialach w g---o profilach może tak ale w realnym świecie? Wyjdź z domu, porozmawiaj z ludźmi to się przekonasz że świat wygląda inaczej. W każdym razie na pewno nie w mojej bańce, nie znam żadnego faceta takiego ani żadnej takiej kobiety.
@entelodon192cm: jesteś z głębokiej patoli i próbujesz to sobie poukładać na swój skromny sposób. nie nadajesz się i nie będziesz się nadawał do związku, więc nie wiem po c--j piszesz o byciu kukoldem.
Właściwie to o co wy macie pretensje do kobiet jak sami sobie zgotowaliście ten los xD? Nikt wam nie każe otwierać drzwi, płacić za obiadki i generalnie latać za kobietami, dobijać się do nich drzwiami i oknami na każdych social mediach. To wy kreujecie rzeczwystość a kobiety tylko reagują i dostosowują się. Sami zepsuliście rynek matrymonialny z każdym pokoleniem i wszystkie pille wniosły coś negatywnego do rynku matrymonialnego a teraz zdziwieni że jest ciężko. Sami na to zapracowaliście i nawet mi was nie żal.
#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #redpill #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Kiedyś facet bił żonę która byla dziewica.
A teraz beciaki kupują mieszkania żeby jakąś polka po karuzeli miała lekkie i beztroskie życie. I nawet nie potrafią zdradzić kobiety.
Ze skrajności w skrajność.
Terapią na jednostronnie otwarty związek?
idź na terapię, żeby komuś krzywdy nie zrobić.
Za to kobiety były dziewicami dla męża, były ładne, rodziły dzieci.
Za to faceci chwali, wyzywali od koorew i bili po głowie,tak ze lekarz na obdukcji powiedział matce że ojciec bił ja zeby zabić
Matce ktora wzamian za p-----c oddała mu dziewictwo,urodę, dzieci.
Czyli brak zdrowia psychicznego daje sukcesy.
A i pochodzę z miasta,a nie wsi.
@entelodon192cm: coś bardzo cię zajmuje dziewictwo twojej starej...
sukces twojego ojca wyniknął z problemów mentalnych twojej matki. chyba, że uważasz n-----------e kogoś po mordzie za sukces, co jest bardzo możliwe.
Jakoś to mój ojciec n-----------c po mordzie matkę odniósł sukces.
To nie dobre traktowanie koboet, a n-----------e po mordzie daje ze kobiera dobrze cie teaktuje.
@entelodon192cm: tak, n-----------e po mordzie daje żonę
Bo jakoś mój ojciec co n---------ł po mordzie miał ładną żonę dziewice.
Grozisz mi ze nigdy nie będę w