Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego hejt na związki? Perspektywa młodego pokolenia
Właściwie to skąd taki hejt na #zwiazki na tagu? Ja wiem że pokolenie boomerów to były związki z przypadku a w mediach widzimy tylko te ciemną stronę ale tak patrząc po swoich rówieśnikach to raczej nikt nie narzeka a mam wrażenie że tu wielu widzi związki jako ciągłą walkę albo animator czasu wolnego dla kobiety. No nie wiem panowie, bo w praktyce chyba coś innego widzę i typy normalnie spędzają czas ze swoimi partnerkami, grają ze sobą, oglądają seriale, wrzucają story jak jeżdżą na wycieczki to chyba gdyby się nie dogadywali albo było coś nie tak to by przecież tego nie robili?

#przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tag związki jest zaśmiecany przez shitposting tagu blackpill, stąd główny hejt na związki na wykopie. Sam op z anonima taguje związki i jednocześnie blackpill co się robi chyba żeby więcej likeów dostać, chociaż nikt kto przegląda zwiazki nie chce patrzeć na tag blackpill.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma hejtu ogólnie, tylko tutaj poklepują się po pleckach ci, którzy nienawidzą kobiet, bo kiedyś jakaś ich nie chciała. To nie jest większość, ale z powodu zamknięcia w wąskim gronie zaczynają stanowić większość, bo nawet najwytrwalszym czytelnikom związkowych tagów w pewnym momencie przestaje się chcieć tłumaczyć oczywistości ludziom, którzy są zaślepieni nienawiścią.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widocznie masz normalnych znajomych. Rynek matrymonialny jest całkiem ok, jeśli o siebie dbasz to bez problemu znajdziesz podobną sobie partnerkę, jeśli jednak nic z sobą nie robisz od wielu lat i masz tylko odrealnione wymagania to rzeczywiście jedyne na co możesz liczyć to taki sam poziom u partnerki. W związku jak że wszystkim w życiu, jak szanujesz siebie i druga osobę to wszystko będzie ok.
  • Odpowiedz
Właściwie to skąd taki hejt na #zwiazki na tagu?

@mirko_anonim: oprócz oczywistego shitpostingu to nie ma żadnego hejtu na zwiazki. jest hejt na bycie wykorzystywanym w związku, a że obecnie są niestety straszne nierówności między płciami, to jest jak jest.

chyba gdyby się nie dogadywali albo było coś nie tak to by przecież tego nie robili?

zdziwiłbyś się.
  • Odpowiedz