✨️ Gdzie oddać klocki Lego na dobrą sprawę?Ⓘ Gdzie można oddać klocki lego na dom dziecka lub inną dobrą sprawę? Mam kilka zestawów nowych nieotwartych. Zadzwoniłem do dwóch domów dziecka i lokalnego caritasu i nie chcieli. Gdzie to można oddać najlepiej w #krakow ale mogę też wysłać? Nie olx.
@mirko_anonim: może lepiej sprzedać i oddać hajs? Przy tak fajnych rzeczach miałbym obawy, że przechwyci to jakiś serdeczny sortujący, zwłaszcza, że to dobro względnie łatwe do upłynnienia
@mirko_anonim: nigdzie,nikomu nie oddawaj. Nie masz pewności że to dotrze do kogokolwiek potrzebującego. Sprzedaj na vinted/olx/marketplace i pomóż bezpośrednio za kasę komuś, albo nakup zabawek i rozdaj w DD.
Gdzie można oddać klocki lego na dom dziecka lub inną dobrą sprawę? Mam kilka zestawów nowych nieotwartych. Zadzwoniłem do dwóch domów dziecka i lokalnego caritasu i nie chcieli. Gdzie to można oddać najlepiej w #krakow ale mogę też wysłać? Nie olx.
#pomagajzwykopem #pomoc #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora