Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

@mirko_anonim: ależ stek bzdur, a to wyżej to już typowa, źle maskowana propaganda spod znaku "zawsze głosowałem na PO, ale Nawrocki ma mniejszy tyłek, zmieniam zdanie".
Piszesz z anonima, bo masz resztki rigczu i czujesz, że
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: i co raz częściej te sposoby przestają działać.....
@Kj5s6f2dk7s54o: pisze z anonima, bo to słaba zarzutka
@mirko_anonim: tak
I nie, jak pojawi się ktoś się odpowiedni to to zauważysz, problemem jest to że nikt się już nie pojawia bo nie ma skąd ¯\(ツ)/¯
@daretti877: z bańki rozumu? Zgadza się, nie chcę wychodzić. Nazywanie każdego ekscentrycznego poglądu "wychodzeniem z bańki" jest bez sensu. Większość to po prostu gadanie bzdur. I moja ocena tego przypadku właśnie taka jest - to bzdury. Zacytowałam mały wyimek, w którym są dwie grube ściemy - szydzenie z mężczyzn w mediach oraz stopniowe przechodzenie z głosowania na Lewicę do Konfederacji.
no bo skoro ty w 2026 roku przynosisz bycie facetem 5/10, to gdzieś będziesz musiał dać o WIELE więcej niż te 50%. do tego twój charakter też jest na minus (z perspektywy kobiet).
biorąc to wszystko pod uwagę albo trafisz na jakiegoś jednorożca, albo weźmiesz
@mirko_anonim: XXXXDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@Pralko-suszarka: chcesz powiedzieć że dla młodych nie ma młodych? Może być dysproporcja czyli nadwyżka mężczyzn albo kobiet ale tak było zawsze.