Wpis z mikrobloga

Dzisiejsze nierówności płciowe w Polsce oraz szydzenie z mężczyzn w mediach sprawiły, że z osoby głosującej na Lewicę i popierającej prawa kobiet, kieruję się stopniowo coraz bardziej w prawo (Konfa przynajmniej nie atakuje facetów).

@mirko_anonim: ależ stek bzdur, a to wyżej to już typowa, źle maskowana propaganda spod znaku "zawsze głosowałem na PO, ale Nawrocki ma mniejszy tyłek, zmieniam zdanie".

Piszesz z anonima, bo masz resztki rigczu i czujesz, że
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chcesz żeby przyszła partnerka ci płaciła za mieszkanie wspólnie z nią w twoim mieszkaniu? Zdajesz sobie sprawę w ogóle z tego, po co one wchodzą w związki? A potem dziwisz się, że jesteś sam jeszcze będąc 5/10 jak napisałeś.
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: nie, mylisz tu całkowicie przyczynę ze skutkiem. Te sposoby co raz bardziej zawodzą i to one prowadzą do m.i.n desperacji.

I nie, jak pojawi się ktoś się odpowiedni to to zauważysz, problemem jest to że nikt się już nie pojawia bo nie ma skąd ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
on wyszedl z banki a której ty nie chcesz

@daretti877: z bańki rozumu? Zgadza się, nie chcę wychodzić. Nazywanie każdego ekscentrycznego poglądu "wychodzeniem z bańki" jest bez sensu. Większość to po prostu gadanie bzdur. I moja ocena tego przypadku właśnie taka jest - to bzdury. Zacytowałam mały wyimek, w którym są dwie grube ściemy - szydzenie z mężczyzn w mediach oraz stopniowe przechodzenie z głosowania na Lewicę do Konfederacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: witamy w realnym świecie. 50/50 to nie tylko kasa, ale cała resztą którą przynosisz do stołu. a jak to powiedział trump "you dont have cards".

no bo skoro ty w 2026 roku przynosisz bycie facetem 5/10, to gdzieś będziesz musiał dać o WIELE więcej niż te 50%. do tego twój charakter też jest na minus (z perspektywy kobiet).

biorąc to wszystko pod uwagę albo trafisz na jakiegoś jednorożca, albo weźmiesz
  • Odpowiedz
Ale wtedy ona musiałaby mi płacić (nieco poniżej cen rynkowych za najem) za to, że mieszka w moim mieszkaniu (dopóki nie uzbiera tyle, żeby wziąć kredyt na wspólne, jak nie uzbiera to zawsze będzie płacić).

@mirko_anonim: XXXXDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
Inie, jak pojawi się ktoś się odpowiedni to to zauważysz, problemem jest to że nikt się już nie pojawia bo nie ma skąd ¯\(ツ)/¯

@Pralko-suszarka: chcesz powiedzieć że dla młodych nie ma młodych? Może być dysproporcja czyli nadwyżka mężczyzn albo kobiet ale tak było zawsze.
  • Odpowiedz
@dalekozabugiem: Ale problem polega na tym, że możesz nie mieć takich możliwości nawet. No bo skąd wziąć znajomych?? Znowu zaczniecie wyskakiwać z tekstami typu kurs tańca czy wspólne zainteresowania?? Jakby to było takie oczywiste to nawet takich pytań by nie było.
  • Odpowiedz