Aktywne Wpisy

Moseva +21
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +14
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

Dobra to na czym stoimy koniec końców w sprawie zaorskiego? #zaorski
Chłop pożyczył pieniądze od Suszka i je przegrał grając na giełdzie. Właśnie … pożyczył je czy dostał na jakąś inwestycje? Suszek się w-----l i zwyzywał go od złodziei. Zaorski nigdy mu tych pieniędzy nie oddał (tak?) i upiekło mu się bo niestety Sylwester zaginął. Za kasę którą zarobił na trejdach później zamiast mu oddać to kupić sobie mieszkanie na złotej.
Z wypowiedzi zaorskiego na „x” moim zdaniem nic nie wynika i stara się zignorować temat. Natomiast imo jest to już zbyt poważne niż video tradera21, żeby to ignorować.
Co o tym myślicie? Ja się jeszcze zastanawiam … skąd Rzeczpospolita ma to nagranie?
#rozkminy #kryptowaluty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
krótkie streszczenie tego co piszą w netcie
Suszek powierzył animację giełdy Zaorskiemu, ten w tym celu założył kryptojam - firmę, czy coś i tam zatrudnił traderów, takich samych amatorów jak on, prawdopodobnie stracili kasę na swojej własnej nieudolnej działalności, a dodatkowo Zaorski, tak wynika z tego co piszą i mówił Suszek, przewalił część z tych środków na swoje nieudolne trejdy, może chciał odrobić straty jakie zrobili nie mając pojęcia o
@PopeLeon: no, ale tak działają pożyczki w innej walucie/aktywie. Jak pożyczysz sobie w franku szwajcarskim to po którym kursie spłacasz po tym co zaciągnąłeś czy po obecnym? jaką poprawkę?
@Dlaczegobo: w Polsce mało kto o tym wie, patrz afera z kredytami w właśnie franku szwajcarskim xD