Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +97
Meta, właściciel Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, zwalnia kolejne 8 tys. osób (10% pracowników). Pozostali mają już na swoich komputerach zainstalowane oprogramowanie śledzące każdy ich ruch w celu pozyskania danych do uczenia AI, które ich zastąpi.
Przychody Mety wzrosły w Q1 2026 o 33% rok do roku, nie łudźcie się więc, że to przez rzekomy odpływ użytkowników.
Wielu wciąż myśli, że z AI to będzie tak, jak było z zastąpieniem konia przez samochód.
Przychody Mety wzrosły w Q1 2026 o 33% rok do roku, nie łudźcie się więc, że to przez rzekomy odpływ użytkowników.
Wielu wciąż myśli, że z AI to będzie tak, jak było z zastąpieniem konia przez samochód.
źródło: 7cv9xoxyvj2h1_Original
Pobierz
raeurel +130
źródło: 1000018280
Pobierz

Jestem 100% hetero, ale nie lubię patrzeć na ładne dziewczyny na mieście. Właśnie widziałem w sklepie taką, co mogłaby być moją żoną. Śliczna, wysoka, zgrabna. A potem wracam do domu i widzę te karykaturalne żywe g---o, zwane dla niepoznaki moją narzeczoną. I uświadamiam sobie że moja rzeczywistość nie wygląda tak jak marzenia którym się oddałem w sklepie, tylko wygląda właśnie tak jak to co mam przed oczami, i będzie tak do końca życia. Tak to się właśnie kończy jak chłop nie ma wymagań żadnych.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Mam nadzieję że się przejdziecie, skoro takie masz o niej zdanie
Kiedyś było nawet fajnie, teraz jest gorzej, ale zaszło to zbyt daleko by dało się to bezproblemowo zakończyć. Koszty życia po rozstaniu wzrosłyby nieakceptowalnie.
Cały sęk w tym że to trzeba było 4 lata temu myśleć kogo się bierze, teraz jest po zawodach.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
No przyznam bez bicia, ze główna motywacja wejścia w związek to było żeby sobie poruchać. Na początku szło świetnie, praktycznie codziennie było co. Aby podtrzymać dawanie mi d--y na odpowiednim poziomie musiałem się oświadczyć wbrew mojej chęci, na chwilę pomogło ale teraz jest 2x w miesiącu, więc ten aspekt leży.
Natomiast nadal aktualny jest jeszcze aspekt finansowy, życie we 2 jest dużo tańsze.
Niestety zmiana
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny