Aktywne Wpisy

BananowyKrol +101
Ostatnio u mnie na osiedlu było sporo włamań do piwnic.
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
źródło: IMG_2719
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czołem #przegryw 'y. Tak jak sie was czyta to śmiech człowieka ogarnia. Marzycie o kobiecie jak byście co najmniej w bajce jakiejś żyli i całus od niewiasty miał was w bogatego księcia bez żadnych zmartwień zmienić, lol.
Ciekawe skąd wy w ogole macie to zakrzywione, cukierkowe wyobrażenie o związkach, jak żaden nigdy nic.
Prawdziwe życie tak zdecydowanie nie wygląda. Doceniajcie lepiej co macie. Z fartem!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
A co takiego niby mamy (?)
Proszę mnie nie łączyć z tego typu treściami.
z fartem
@Hissis to ty? czy ktoś cię podrabia?
z fartem
z fartem