Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego to mężczyźni powinni zagadywać?
Chłopy nigdy nie zrozumieją że kobieta nigdy nie zagada pierwsza i to nie chodzi o to że jej się nie podobasz. To słynne że "do chada by zagadała sama" nigdy nie ma miejsca bo dla kobiet nie ma nic gorszego nic odrzucenie a tymbardziej taki chad mógłby sobie pozwolić na olanie jakiejś laski spoza topki. Znam wiele par gdzie chłop jest przeciętny a gdyby nie zagadał to nie byliby teraz parą a są ze sobą od lat. Dziwne to że dla #przegryw jakakolwiek inicjatywa to ujma na honorze a w ich przypadku to tymbardziej powinno dawać się od siebie 200% jeśli startują z gorszej pozycji lol. Tak już jest, nie zagadasz, nie zdobywasz, nie próbujesz = tracisz.

#blackpill #redpill #zwiazki #relacje #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja widzę teraz, że większość dziewczyn chodzi w parach albo grupkach.
Mocno dziwne by to było jak nagle z d--y bym do nich podszedł i zagadał.
Pewnie obie by się skrzywiły albo jej koleżanki by kazały jej dalej iść
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tańcuj dalej, to może cię doceni kiedy takich jak Ty ma w tinderku na zawołanie.

Do drukuj jeszcze więcej pieniądza to w ten sposób zatrzymasz inflację - uwierz mordo, że tak jest - tak brzmisz anonimie ( ͡ ͜ʖ ͡)

PS Efekt przeżycia - widzisz pary, które są ale już nie widzisz przypadków, które to się tak nie skończyło LOL
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo ja wiem, jak jesteś topką to same zagadują i podrywają. Jak jesteś ładny to się podstawiają, w sensie, że tworzą okazję żebyś zagadał. Ale prawda taka, że wszyscy poniżej chada muszą się starać, zabawiać, podrywać i dlatego jak nie masz psychy to zostajesz sam. Tylko też najlepszy moment na zagadywanie to tak liceum./studia, bo potem większość bab zajęta i zostają apki gdzie jest nieciekawie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem znajomego Chada o ksywce Arab (zgadnijcie czemu) i często go laski same zagadywały, jak się chciał z jedną rozstać to go błagała i ryczała przy wszystkich w autobusie żeby jej nie zostawiał a ten ją wyzywał drąc się na całą ulicę żeby się w końcu od niego odwaliła
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo są leniwe i Wola typa 7/10 co zagada i pajacuje niż typa 10/10 ale ma chociaż napisać cokolwiek

Kobieta nie umie prowadzić relacji
To ty musisz wyjść z inicjatywą
Zagadać
Wyjść ze spotkaniem
Cokowliek
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Znam wiele par gdzie chłop jest przeciętny a gdyby nie zagadał to nie byliby teraz parą a są ze sobą od lat

Słowo klucz, od lat.

Znasz jakichś starych 50 letnich dziadów co są ze sobą już tylko dlatego ze tak kiedyś wypadało, zapewne zdradzali siebie wielokrotnie. Baba pewnie też skoczy w bok za samo spojrzenie lepszego genetycznie osobnika, a ty coś p--------z o zagadywaniu XD
  • Odpowiedz