Aktywne Wpisy

cheture +14
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +81
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Czy bycie beciakiem ale bez dzieci to nie jest wygryw na miarę rynku matrymonialnego 2026? Patrzę pod swoim kątem jako #przegrywpo30tce. Wiecie, nie mam żadnych kart przetargowych, wiem też że nigdy nie będę pierwszym wyborem kobiety więc co mi zostaje? Nie mówię tutaj o dosłownym sponsorowaniu czy kupowanie sobie czasu kobiety ale wiecie jakbym poznał jakąś to podejrzewam że co jakiś czas trzeba pokazać że się wydaje na nią. Ja wiem że niby beka z beciaków ogólnie ale co tacy mają zrobić? Prawda jest taka że każdy orze jak może. Jeśli nie ma z tego dzieci to co w tym złego? To lepiej zainwestować w babę i ćwiczyć sobie sociall skille czy spędzać czas we dwoje niż wydawać na alko żeby cope'ować w samotności.
#niebieskiepaski #blackpill #przegryw #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
no to prawda, tylko że w polsce te beciaki orają zwykle ponad siły i są wycieńczone, a w zamian mają g---o. poza tym na takie FWB bez żadnych zobowiązań to sobie mogą pozwolić bogaci biznesmeni, a nie zwykłe mirki beciaki którzy prędzej czy później są zmuszani do ślubów i
Cuckold do wora, wór do jeziora (✌ ゚ ∀ ゚)☞
zdrowy z hajsem = wygryw
Nieruchanie jest po prostu niezawodnym wskaźnikiem przegrywu, który jest jak góra lodowa z tym nieruchaniem na powierzchni
Jeśli finalnie nie masz swojego dzieciaka to przegrałeś bardziej niż alimenciarz albo osoba samotna albowiem biologicznie jesteś w relacji, której wynikiem powinno być przekazanie genów ale z jakiś powodów nie jest Ci to dane przez drugą stronę - mówiąc krótko jesteś niegodny jej zdaniem LoL
Beciak wygrywa tylko jeśli ma dzieci i to swoje, udowodnione genetycznie. W każdym innym przypadku to