Aktywne Wpisy

broker +67

Krupier +48
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Czemu zakładasz że nie dzielą obowiązków?
Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
@maszynista_grot: nie każdy musi rozumieć potrzebę posiadania czegoś więcej niż konto Steam, kebaba o 2 w nocy i ciszy w kawalerce 28 m². Zapomniałam o wolności zadzwonienie po eksorke kiedy najdzie ochota co za hajs będzie udawać, że jesteś super ogierem.
Jak baba nie ma chęci na s-x. To polecam dosypać jej suplementu diety MACA, to jest wyciąg z korzenia, mi po tym pała stoi dużo dłużej, i chęć na s-x mocno rośnie
U wszystkich par, które znam to nastąpiło. Mało prawdopodobne, że u Ciebie będzie inaczej, ale to jest jedyny moment na jakiekolwiek działanie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Ponieważ:
1)