Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +134
Ja mam jedno pytanie: CO SIĘ STAŁO Z DEMOGRAFIĄ WŁAŚCICIELI BMW?????
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
źródło: beemiarze
Pobierz
Pijcie ze mną kompot Miraski. Wczoraj spełniłam małe entomologiczne marzenie i weszłam w posiadanie pędraka Rohatyńca herkulesa (Dynastes hercules). Parę dni temu dotarły również kompostowe pędraczki od Mirabelki @Limonene z tego wpisu. (。◕‿‿◕。)
W gratisie do zakupu herkulesa trafiła do mnie larwa kruszczycy Dicronorrhina. Nie byłam na nią gotowa, nie miałam pod ręką wolnych faunboxów, więc naiwnie zostawiłam ją w nocy
W gratisie do zakupu herkulesa trafiła do mnie larwa kruszczycy Dicronorrhina. Nie byłam na nią gotowa, nie miałam pod ręką wolnych faunboxów, więc naiwnie zostawiłam ją w nocy
źródło: hmm
Pobierz

Biorę po 500 zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa.
Wysyłać 1.5 roczne dziecko do żłobka? Żona jest przeciw bo podobno źle wpływa na rozwój itd.
Finansowo nie ma takiej potrzeby i żona też nie będzie pracować, raczej żeby chwilę mogła odpocząć, tym bardziej, że jest w kolejnej ciąży.
Z drugiej strony jak mały zacznie chorować to też nie odpocznie.
Hm. to chyba sobie odpowiedziałem, trzeba jakąś nianie znaleźć na kilka godzin dziennie.
Różowepaski jak byłyście w takiej sytuacji to co Wam najbardziej pomogło?
Myślałem nad cateringiem pudełkowym ale przy poprzedniej ciąży totalnie nie podszedł i musiałem sam jeść zimne na balkonie bo nawet zapach po podgrzaniu powodował mdłości.
Ja chyba zejdę na 4/5 etatu.
#ciaza #tatacontenct #dzieci #rodzicielstwo #zlobek #przedszkole #dziecko #dzieci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Czy zauważyłem negatywny wpływ na rozwój dziecka? Nie, wręcz odwrotnie.
A na koniec krótko - rób jak uważasz. To wasze dziecko, nie pytaj
Jeszcze jak!
@
@profaza:
Tak, lepiej dla dziecka przebywać razem z innymi dziećmi i grupą ludzi, niż siedzieć w zamknięciu z matką i nie mieć styczności ze światem.
Zaraz mi odpiszesz, że przecież będzie z mamą wychodzić na spacery... To nie