Wpis z mikrobloga

✨️ Czy brak doświadczenia w związkach to red flag?
#zwiazki #rozowepaski

Poznałem ostatnio ładną i ciekawą (obiektywnie 7/10, dla mnie 10/10 bo jestem totalnie zauroczony) dziewczynę - 31 lat.
Dziewczyna jest inteligentna, wydaje się normalna, zajebiście mi się z nia rozmawia, ale jednego nie mogę zrozumieć i mam do Was pytanie.

Czy to może być red flag? Otóż ona nigdy nie była w żadnym związku, bo jak sama mówi po prostu nigdy nic nie czuła do nikogo i jak na moje może być dziewicą :O

Da się to lekko wyczuć z rozmów i jej sposobu bycia.

Z drugiej strony niektóre jej zachowania są dziwne typu oglądanie w TV rzeczy podobnych co oglądają moi 70-80 letni dziadkowie, więc może to jest grubsza sprawa ;p

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: moze wychowana przez dziadkow, katozjebow gdzie s-x to tabu? a moze wali w c---a i tak naprawde ma przebieg jak pasat 1.9 tdi? a moze ma jakas traume? nie wiadomo. nie pytaj o takie rzeczy na portalu gdzie 95% przegrywow cycka na zywo nie widziala. poznaj ja lepiej, duzo rozmawiaj i pytaj i sam wyciagnij wnioski.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: raczej tak, bo może chcieć przyjaźni itp, która będzie długo trwała, zanim wejdzie w związek, plus to oznacza, że albo jest psychiczna, że wcześniej nic, różne problemy psychiczne albo ultra wybredna, ale nawet wtedy by kogoś miała
  • Odpowiedz