Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zbudować pewność siebie bez kobiety?
Typy mówią żeby nie gonić za kobietami tylko zająć się sobą. No właśnie ja nie mogę zająć się sobą bo nie mam kobiety! Nie mam motywacji, chodzę sfrustrowany, rozdrażniony. Marnuje czas na looksmaxxing, szukanie po aplikacjach czy szukaniu okazji na żywo. Jakbym miał kobietę to wtedy zająłbym się sobą bo odchodzi tyle zbędnych rzeczy że miałbym spokój, no i motywacje. Dlatego zazdroszczę typom w #zwiazki bo schodzi z nich to całe ciśnienie i mogą być po prostu sobą. Robią swoje rzeczy, obok jest laska i z nikim już nie muszą walczyć, ani użerać się na jakiś #tinder. Nie muszą wychodzić do ludzi, być zauważonym. Po prostu spokój i można robić swoje. Ja bym wolał mieć jedną i mam spokój z tym wszystkim, nie tracę czasu niż przez całe życie, szukanie, podchodzy, kombinowanie, rywalizowanie z innymi.

#niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill #przegryw #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oj chłopie, to tak nie działa, że kobieta = spokój.
Jeśli randkujesz bardzo intensywnie (powyżej 3 spotkań tygodniowo) to faktycznie może to być trochę bardziej intensywne niż związek.
Ale popełniasz zasadniczy błąd, zakładasz, że jak już "zdobędziesz" dziewczynę, to ona jest twoja i tylko twoja, i że nie będzie żadnych podchodów, kombinowania, rywalizacji z innymi. A tak naprawdę będziesz musiał rywalizować z innymi cały czas. Wystarczy, że podwinie ci się noga (strata
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim: Niestety, żeby mieć kobietę i być przez nią kochany, musisz być wartościowy. Desperat biegający za kobietą taki nie jest, plus widać u Ciebie niskie poczucie własnej wartości, bo czujesz się gorszy od tych co mają babę i musisz też mieć, bo w głowie będziesz miał spokój, że nie jesteś gorszy. Problem jest też taki, że jak chcesz znaleźć babę dla siebie, to musisz być sobą, żeby ona poznała Cię
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
refleksyjny-pionier-62:

Typy mówią żeby nie gonić za kobietami tylko zająć się sobą.

No ja zająłem się sobą i zostałem bogatym i wykształconym 40letnim prawiczkiem.
  • Odpowiedz