✨️ Przegryw po 30-tce: Co mogłem zrobić lepiej?Ⓘ #przegryw #przegrywpo30tce Macie sobie coś do zarzucenia? Bo zazwyczaj na tagu obwinia się czynniki zewnętrzne. Ja np. żałuje:
1) Mogłem wcześniej ogarnąć sobie pewne rzeczy typu nauka, edukacja. Teraz jak chce to nadrobić to nie mam czasu lub jest tego za dużo. Jakbym wcześniej zaczął ogarniać pewne tematy (wymagane teraz na rynku pracy) to przynajmniej bym lżej przegrywał teraz i zbierał owoce tej pracy. 2) Nie wykorzystałem momentu sprzed ery instagrama/tindera. Oczywiście byłem retardem wtedy ale mogłem chociaż próbować umawiać się na ilość, nawet z brzydkimi żeby ćwiczyć social skill. Potem może bym miał doświadczenie żeby coś ugrać zanim hipergamia wjedzie na pełnej.
@mirko_anonim: paradoksalnie chyba nic, bo każda decyzja doprowadziła mnie do miejsca, w którym mam chociaż świadomość co było nie tak. jakbym zmieniła jedną rzecz, to równie dobrze mogłabym nie poprawić swojej sytuacji, tylko rozwalić coś innego po drodze. efekt motyla
@mirko_anonim: Że poszedłem na bardzo trudne studia w złym stanie psychicznym i fizycznym co zniszczyło mi zdrowie i przegapiłem hossę na spółki technologiczne, która nawet z gównopensji by zrobiła ze mnie milionera. Oraz naprawa mordy może by coś wtedy dała.
#przegryw #przegrywpo30tce
Macie sobie coś do zarzucenia? Bo zazwyczaj na tagu obwinia się czynniki zewnętrzne. Ja np. żałuje:
1) Mogłem wcześniej ogarnąć sobie pewne rzeczy typu nauka, edukacja. Teraz jak chce to nadrobić to nie mam czasu lub jest tego za dużo. Jakbym wcześniej zaczął ogarniać pewne tematy (wymagane teraz na rynku pracy) to przynajmniej bym lżej przegrywał teraz i zbierał owoce tej pracy.
2) Nie wykorzystałem momentu sprzed ery instagrama/tindera. Oczywiście byłem retardem wtedy ale mogłem chociaż próbować umawiać się na ilość, nawet z brzydkimi żeby ćwiczyć social skill. Potem może bym miał doświadczenie żeby coś ugrać zanim hipergamia wjedzie na pełnej.
#przemyslenia #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
ja tylko zauwazam tatuaże u loszek z motylami, ewentualnie ćmą