Aktywne Wpisy

Nie mieszkam w #warszawa więc mnie to nie dotyczy, ale czy serio jest tam aż taki nadmiar ulic, że część przerabia się na parki xD?
#polska #ciekawostki
#polska #ciekawostki
źródło: 702298822_122362218386225590_7635830142896026446_n
Pobierz
Teuvo +83
jestem naukowcem i przez ostatnie 2 lata i 3 miesiące przeprowadzałem na was eksperyment socjologiczno-behawioralny do mojej pracy bez waszej zgody dziękuję za udział w badaniu

Cześć. Piszę do Was z delikatnym tematem.
Mój ukochany boi się latać. Nigdy nie był na wczasach za granicą, nigdy nie wsiadł do samolotu.
Niedługo są moje okrągłe urodziny. Marzyłam i marzę o tym, żeby spędzić je za granicą. W pięknym słonecznym miejscu, pełnym słodkich owoców, spokoju i podmuchów ciepłego wiatru. Spacerować, śmiać się, wygłupiać. Zwiedzać okolicę na rowerach. I jeść dużo pysznego jedzenia. Wynająć samochód i jechać bez planu przed siebie... Dobrze się bawić.
Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji? Czy jest jakiś sposób, żeby pomóc mu okiełznać lęk?
Pytałam go dwa razy w ciągu ostatniego półrocza. Moglibyśmy wybrać miejsce blisko Polski, latałam wielokrotnie, ogarniam wszystko, nie musiałby się niczym zajmować. Ale nie chce :( A ja nie chciałam naciskać ani ciągle wracać do tego tematu, ale źle mi z tym, że nawet nie chce spróbować...
W drugą stronę działa to zupełnie odwrotnie. Staram się spełniać jego marzenia (w życiu i sypialni, szczególnie te drugie są trudne, bo wykraczają poza preferencje), ale chcę, żeby był szczęśliwy. Boli mnie, że to nie działa w dwie strony.
Co myślicie?
#zwiazki
#niebieskiepaski
#rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: i co to zmienia?
Nie ogarniasz wszystkiego bo nawet piloci nie ogarną wszystkiego jak będzie katastrofa
W sensie, że bierzesz z dup do buź?
@voov100 niestety nie mamy auta.
Raz jechałam autokarem i nigdy więcej. Zresztą on też nie chce...
@r5678 wygląd jest jedną z rzeczy, które bardzo mi się w nim podobają.
Jeśli będzie chciał to na początek przelećcie się w krótką trasę po Polsce. Jak zobaczy, że jest ok, to i dalej nie będzie problemu. Jeśli nie będzie ok, to grubo nie w porządku będzie na niego naciskać w tej