mirko_anonim mirko_anonim przedwczoraj, 09:19:33 6 + ✨️ Masaż, który mnie rozczarował Ⓘ#divyzwykopemEhhh...Po półtora roku przerwy i kilku nieudanych akcjach z "normalnymi" dziewczynami, wybrałem się na masaż. Wieczorem dogadałem godzinę, która konkretnie dziewczyna będzie - niby fajna 18 z dobrymi opiniami na esc. Jadę 50 km rano, wchodzę na górę- otwiera baba koło 30 po ciąży. Mówię, miała być Milana. Będzie później. Aha. To pa. 400 zł w kieszeni. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projektPokaż spoiler
ONWRO95 ONWRO95 wczoraj, 06:39:13 via Wykop 0 + @mirko_anonim: po pierwszym zdaniu "Masaż który mnie rozczarował" spodziewałem sie fajnej historii i serio rozczarowania z masażu a dostałem takiego wysrywa xDDD.
#divyzwykopem
Ehhh...
Po półtora roku przerwy i kilku nieudanych akcjach z "normalnymi" dziewczynami, wybrałem się na masaż.
Wieczorem dogadałem godzinę, która konkretnie dziewczyna będzie - niby fajna 18 z dobrymi opiniami na esc.
Jadę 50 km rano, wchodzę na górę- otwiera baba koło 30 po ciąży. Mówię, miała być Milana. Będzie później.
Aha. To pa.
400 zł w kieszeni.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt