Aktywne Wpisy
Atypical +64
Psiecko na pełnej. @WielkiNos pewnie byłby dumny
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co jeśli oddała dziecko do opieki a psa wieze właśnie do przedszkola? xD
#psy #zwierzaczki #zwierzeta #dzieci #heheszki #logikarozowychpaskow
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co jeśli oddała dziecko do opieki a psa wieze właśnie do przedszkola? xD
#psy #zwierzaczki #zwierzeta #dzieci #heheszki #logikarozowychpaskow
źródło: 1000026480
Pobierz
InnyWymiar90 +127
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

cześć, case na dzisiaj. Chcecie kupić mieszkanie #nieruchomosci w #krakow najlepiej 5 pokojowe (opcjonalnie 4, ale jednak ten jeden dodatkowy ma ogromny plus), najlepiej powyżej 75-80m2. Muszą być dwa miejsca postojowe i powiedzmy atutem byłaby komórka lokatorska. Budżet do powiedzmy 1,4mln za stan deweloperski.
Co wybieracie? Ciężki temat bo takich mieszkań nie ma za wiele, budżet też mimo wszystko nie jest na tyle elastyczny, żeby zaraz wyskoczyć z 2mln za gołe mieszkanie. Czy to w ogóle jeszcze możliwe w tym mieście? Kojarzycie jakieś sensowne inwestycje i znacie ich atuty?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie ma to przede wszystkim sensu. Kup segment w Wieliczce. Duże mieszkania w TOP5 to rynek premium dla milionerów.
źródło: image
PobierzPrzynajmniej poniżej bańki za 100 metrów da, a tak to raczej okolice 2 milionów z wykończeniem i garażem będzie za 80+.
Byłem oglądać i widziałem, mimo wszystko osiedla deweloperskie w Krakowie wypadają według mnie lepiej. Dla
@Snowflake_: wydawało mi się że tam się raczej pociągiem dojeżdża. przepraszam, nie jestem lokalsem, mogę gadać głupoty.
@Snowflake_: Tak, ale nie przy dużych metrażach. Mieszkania w PL mają sens tak do 60-70 m^2. Powyżej nawet cena za metr zaczyna nagle ROSNĄĆ (nie spadać), bo duże
Owszem, dojeżdża się i jak masz szeregówkę blisko stacji to jest to fajna opcja, ale takich szeregówek nie ma. Pociąg jedzie jakieś 20-25 minut to Krakowa, ale dojedź jeszcze do tej stacji. Mało miejsca na zaparkowanie auta, ogólnie same problemy.
Mogę nie mieć aktualnych danych już bo kontakt trochę się urwał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Yuri_Yslin: ja dokładnie tak mam, ale mi się przyfarciło że kupiłem w centrum. Pociąg z Wieliczki to jest niedoceniane wcześniej przeze mnie złoto - mogę być szybciej na
Rozumiem, że ktoś może nie chciec mieszkać w bloku z brudną schodowa klatką, ale upieranie się przy rynku pierwotnym to najgłupsze co można zrobić
W ogóle podziwiam że klient nigdy się nie zastanawia z jakiego materiału jest budynek, przegrody, STROPY. ergo
@mirko_anonim: to nic nie daje