Aktywne Wpisy

MGTOWPL +75
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lekkachmurka +174
Dziękuję za odzew. Zgodnie z prośbą zakładam tag #customzesmietnika, żeby nie wołać i nie zawracać tyłka. Zrobię to tylko raz.
Wczoraj spędziłem kilka godzin w warsztacie i efekt jest lepszy niż się spodziewałem, ale o tym niżej.
Co to za gitara i po co to robię?
Wczoraj spędziłem kilka godzin w warsztacie i efekt jest lepszy niż się spodziewałem, ale o tym niżej.
Co to za gitara i po co to robię?
źródło: IMG_1165
Pobierz

to masz normalnie i nie ma się do czego przyczepić.
ile jest kobiet tyle jest pomysłów na życie i ocen twojej sytuacji, więc pytanie " jest teraz przeszkodą nie do przejścia dla dzisiejszych kobiet?" zawiera błąd taki, że nie isnieje jedna "dzisiejsza kobieta" która myśli tak samo jak inne
no ale od strony takiej baby to nie wygląda za ciekawie - mieszkasz z matką to już nie będziesz chciał nic nowego wspólnego kupować, więc ona zawsze będzie na przyczepkę
do
W tych czasach jeśli spotkasz już babę, będzie ona dla Twoich zasobów, a nie tego jakim jesteś człowiekiem.
Ok 0ski
dobrze robisz, to Twoja mama, ale nie dziwie sie kobietom.
Niestety dzisiaj szczególnie na apkach randkowych baby to chuje, i czekają na gotowe i według własnego widzimisię
Ja miałem trochę odwrotnie. Pochodzę że wsi, ojciec jest alkoholikiem i długo ja I rodzeństwo mieszkaliśmy w domu rodzinnym. Mieliśmy gospodarstwo z krowami i świniami i trzeba było w nim pracować i pomagać. Brat i
No co ci powiedzieć, jest jak jest. Dla bab masz być dziś w 100% idealny albo nara.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@Riannon86: przestań okłamywać siebie innych, ty też byś go olała z tego powodu, bo takie
Powinieneś doceniać, że w ogóle masz spotkania.
Większość chłopów co znam, jest sama, pomimo tego, że mieszkają sami w swoim domu/mieszkaniu, z internetowego randkowania nie mają nawet spotkań, z szybkich randek nie mają numerów, i tak dalej i tak dalej.
Paradoksalnie zauważyłem, że najłatwiej mają ci, którzy szukają patorelacji na jedną noc, zresztą co tutaj ukrywać, 90% różowych na portalach "randkowych" deklaruje już na profilu
źródło: Screenshot_23
PobierzOjoj, ojej, przytulić?
Szukasz dobrego człowieka to sobie trochę poszukasz i nic w tym dziwnego, że tacy nie leżą na chodniku przed Twoim domem.
Temat z Twoją mamą w ogóle niezwiązany i w sumie dobry filtr początkowy.