Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: przerypana sytuacja. Z opisu

Mama mieszka w innej części budynku na parterze, ja na pietrze po drugiej stronie mam swoje 3 pokoje. Układ mieszkania jest taki że nic nie słychać, często nie widzę mamy nawet przez 2-3 dni.

to masz normalnie i nie ma się do czego przyczepić.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: potraktuj to jako odsianie niezbyt dobrych kobiet. Dobra kobieta zrozumie,ze z Ciebie dobry czlowiek oraz,ze to wazne i piekne,ze troszczysz sie o mame. Jest jedena " red flag" bo czym innym jest troszczyc sie o mame bo potrzebuje pomocy a czym innym miec Syndrom „nieodciętej pępowiny”. Tutaj, mysle,ze dobrze by bylo przy innych randkach zebys to rozgraniczal, poniewaz (niestety) ale jest spora grupa doroslych facetow, ktorzy bez mamusi nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
ile jest kobiet tyle jest pomysłów na życie i ocen twojej sytuacji, więc pytanie " jest teraz przeszkodą nie do przejścia dla dzisiejszych kobiet?" zawiera błąd taki, że nie isnieje jedna "dzisiejsza kobieta" która myśli tak samo jak inne

no ale od strony takiej baby to nie wygląda za ciekawie - mieszkasz z matką to już nie będziesz chciał nic nowego wspólnego kupować, więc ona zawsze będzie na przyczepkę
do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to nie bylby problem, jakbys byl z kobieta dlugo i matka by sie do Ciebie wprowadzila. ale jak poczatek znajomosci, nie dziwie sie, ze kobieta nie chce sie przeprowadzac na wies, by zamieszkac z Toba i matka xd tez bym sie wycofal, jakby laska mi sie podobala, ale mieszkala z matka w poznym wieku i sie nia opiekowala.

dobrze robisz, to Twoja mama, ale nie dziwie sie kobietom.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobrze I słusznie robisz mireczku, ale żyjemy w p--------h czasach. Przynajmniej będziesz mógł bez problemu spojrzeć w lustro.
Niestety dzisiaj szczególnie na apkach randkowych baby to chuje, i czekają na gotowe i według własnego widzimisię

Ja miałem trochę odwrotnie. Pochodzę że wsi, ojciec jest alkoholikiem i długo ja I rodzeństwo mieszkaliśmy w domu rodzinnym. Mieliśmy gospodarstwo z krowami i świniami i trzeba było w nim pracować i pomagać. Brat i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jesteśmy w tym wieku, gdzie trzeba efektywnie zarządzać czasem (z punktu widzenia kobiet). Jeśli spotykasz różową i ona też jest w podobnym wieku jej formularz wywiadowy bardziej przypomina listę minusów i czerwonych flag niż pozytywów. One szukają teraz ram, w których najbardziej komfortowo będzie im się żyło, więc nie zaprzątają sobie głowy wchodzeniem w niusanse - łatwiej Cię odpalić niż iść na przekór poradom mocno wymalowanych głów z tik-toka.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
szybka-sprzymierzeńczka-51: Też bym się wycofała. Z jednej strony nie ma w tym nic złego, że mieszkasz z mamą i się nią zajmujesz. Masz prawo postawić sobie takie żelazne wymaganie od potencjalnej partnerki, że musi zamieszkać tam z Tobą i Twoją mamą. Ale potencjalna partnerka też ma święte prawo podjąć decyzję czy chce czy nie. Ja bym nie chciała, nie widzę siebie w takim miejscu. Z wielu powodów nie chciałabym absolutnie się
  • Odpowiedz
Powinieneś doceniać, że od razu masz sito.
Powinieneś doceniać, że w ogóle masz spotkania.
Większość chłopów co znam, jest sama, pomimo tego, że mieszkają sami w swoim domu/mieszkaniu, z internetowego randkowania nie mają nawet spotkań, z szybkich randek nie mają numerów, i tak dalej i tak dalej.
Paradoksalnie zauważyłem, że najłatwiej mają ci, którzy szukają patorelacji na jedną noc, zresztą co tutaj ukrywać, 90% różowych na portalach "randkowych" deklaruje już na profilu
olokynsims - Powinieneś doceniać, że od razu masz sito.
Powinieneś doceniać, że w ogó...

źródło: Screenshot_23

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim: miałeś kilka spotkań i już Ci się świat wali bo nie znalazłeś kobiety życia?
Ojoj, ojej, przytulić?

Szukasz dobrego człowieka to sobie trochę poszukasz i nic w tym dziwnego, że tacy nie leżą na chodniku przed Twoim domem.

Temat z Twoją mamą w ogóle niezwiązany i w sumie dobry filtr początkowy.
  • Odpowiedz