Aktywne Wpisy

Clermont +174

szcz33pan +341
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz

Dlaczego jest ciężko na rynku matrymonialnym, dlaczego sa wojny, dlaczego świat opiera się o agresję i konkurencję?
Bo kobiet do rozpłodu jest znacznie mniej;
Dokładnie to brakuje 6,45 mln kobiet w Polsce.
Zestawienie nominalne
Mężczyźni w wieku 17–60 lat: ok. 10 320 000 osób
Kobiety w wieku 17–35 lat: ok. 3 870 000 osób
Teraz bonus dla debili, którzy myślą i mówią, "że kobiet jest więcej"
Nominalna liczba osób w wieku 17-35 lat
W całym przedziale wieku 17–35 lat w Polsce żyje obecnie około 7,95 miliona osób. Rozkład z podziałem na płeć wygląda tak:
Mężczyźni (17–35 lat): ok. 4 080 000 osób
Kobiety (17–35 lat): ok. 3 870 000 osób
Skąd bierze się zbiorowe majaczenie, że kobiet jest więcej?
Bo nominalnie w całej piramidzie demograficznej jest;
Po 55 roku życia w piramidzie zaczyna się nadwyżka kobiet nad mężczyzn w rocznikach - super, ale nie ma to znaczenia dla realiów matrymonialnych
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Co to za p---------e, że wojny są przez brak bab? XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Przede wszystkim to nie ma czegoś takiego jak 'rynek matrymonialny'' bo relacje między ludzkie to nie jest coś co można kupić a ci którzy to próbują robić później na tym wychodzą jak Zabłocki na mydle. Przestańcie w końcu robić z siebie idiotów. Poza tym dlaczego w jednym zestawieniu podajesz kobiety do 35 roku życia i mężczyzn praktycznie o połowę starszych.
@pamareum: to podaj. Bardzo podobne liczby będą. Różnica
@Marian_Pe: kocham jak ludzie mają takie prymitywne podejście do spraw rodem z pleistoceńskiej afryki. XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Cztero0404: szczególnie, indywidualnie to racja, bo sytuacja matrymonialna danej osoby nie jest rynkiem. Większość blackpillowcow tego nie rozumie, bo nie rozumie czym
@mirko_anonim: Przede wszystkim jak chcesz być normalny to przestań dzielić relacje między ludzkie na jakieś pille dla frajerów.
Cały wątek jest trochę zarzutka, a trochę podsumowaniem statystyki
To że nie jestem blackpillowcem, nie znaczy, że perspektywa blackpillowa czy blackpillowcy nie istnieją.
@mirko_anonim: Dobrze, cieszę się. To absolutnie nic nie zmienia w kwestii tego czy możesz być incelem czy nie.
@mirko_anonim: Chociażby z tego co piszesz.
Jak nie umiesz, bo brakuje chetnych to jestes incelem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny