✨️ Najlepsze zapachy na lato - wybierz idealny dla siebie!Ⓘ Siema mirasy, chce kupić jakiś zapach na lato w ciemno co polecicie z mojej listy? Obecnie mam CDNI Iconic i jestem zadowolony. Aquatica Rayhaan Divin Asylum Fragrance World Island Dreams Khadlaj Perfumes Marwa Arabiyat Prestige French Avenue Aether Safari Breeze French Avenue Lattafa Dynasty Armaf Odyssey Limoni French Avenue An Equestrian Series Pierc Armaf Club de Nuit Milestone Chyba że coś innego polecicie w tej cenie, z dobrymi parametrami. #perfumy
@mirko_anonim: nie miałem, ale zarówno odpowiednik Zary Sunrise on the red sand dunes jak i Lattafy Art of arabia były dla mnie bardzo w porządku na lato, więc trop chyba słuszny.
Siema mirasy, chce kupić jakiś zapach na lato w ciemno co polecicie z mojej listy? Obecnie mam CDNI Iconic i jestem zadowolony.
Aquatica Rayhaan
Divin Asylum Fragrance World
Island Dreams Khadlaj Perfumes
Marwa Arabiyat Prestige
French Avenue Aether
Safari Breeze French Avenue
Lattafa Dynasty
Armaf Odyssey Limoni
French Avenue An Equestrian Series Pierc
Armaf Club de Nuit Milestone
Chyba że coś innego polecicie w tej cenie, z dobrymi parametrami.
#perfumy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie miałem, ale zarówno odpowiednik Zary Sunrise on the red sand dunes jak i Lattafy Art of arabia były dla mnie bardzo w porządku na lato, więc trop chyba słuszny.