Wpis z mikrobloga

✨️ Refleksje na temat Gonciarza i fenomenu introwertyków
Co w końcu z tym gonciarzem, bo zatrzymałem się że afery miał i tyle? Jak ogólnie wykop ocenia gonciarza z perspektywy #przegryw?
Ja pamiętam że nawet utożsamiałem się z nim, wiecie introwertyk który ma ciekawe przemyślenia na temat świata, jakieś wewnętrzne refleksje i bolączki a do tego czułem że on ma vibe typa któremu coś tam się jednak udało (finansowo, popularność) ale np. przez wygląd i wiek nie jest w stanie nadrobić wiele rzeczy. I tu w pewnym sensie rozumiem jego krzywe akcje bo pewnie miał tu efekt "kiedy w pogoni za wygrywem przegrałeś wszystko". Smutne to musi być że wybijasz się, masz jakiś sukces ale pewnych rzeczy po prostu nie nadrobisz nieważne ile kasy masz na koncie albo ile zwiedziłeś świata. Możesz być na prawdę wartościowym, ciekawym człowiekiem ale tak proste rzeczy jak miłość, pożądanie czy atrakcyjność (które są za darmo dla wielu) po prostu nie jesteś w stanie kupić a jeszcze jak miał 30-stke to miał refleksyjne vlogi to czuć było że już taka nostalgia, melancholia wjeżdża.

#gonciarz #youtube #blackpill #redpill #depresja #feels

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: typ był informatykiem fatcelem. Potem się wybił na YouTube to się w końcu jakieś fajniejsze baby nim zaczęły interesować (wcześniej pewnie spotykał się z jakimiś średniawami) to uwierzył w ten cały feminizm, że one na niego lecą bo teb je "wspiera" no ale musiał się zetknąć z prawdziwą twarzą niektórych bab i dopiero wtedy mu coś przeskoczyło w głowie, pewnie z pomocą psychologów. Jak poznał się z kasią to
  • Odpowiedz