✨️ Jak długo przechowywać rzeczy byłego partnera?Ⓘ Hej mirki, jak długo powinno się przechowywać rzeczy byłego faceta? Zerwaliśmy z eks 1,5 roku temu, mieszkaliśmy wcześniej w moim mieszkaniu, więc zostało u mnie sporo jego przedmiotów (dwie duże walizki i spora torba podróżna). Miał się po nie zgłosić do trzech miesięcy, ale nigdy tego nie zrobił. Nie mam jego adresu, prawdopodobnie wyprowadził się za granicę, więc nie mogę ich wysłać, poza tym w walizkach jest parę cennych przedmiotów (elektronika, dzieła sztuki - pierwotnie to były prezenty dla mnie, ale zażądał ich zwrotu po rozstaniu), więc po prostu bałabym się, że coś zginie lub zniszczy się w transporcie i będzie problem. Kiedy do niego piszę, to w odpowiedzi dostaję tylko teskty, że chciałby żebym już umarła. Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? A może ktoś wie jak to wygląda od strony prawnej?
Hej mirki, jak długo powinno się przechowywać rzeczy byłego faceta? Zerwaliśmy z eks 1,5 roku temu, mieszkaliśmy wcześniej w moim mieszkaniu, więc zostało u mnie sporo jego przedmiotów (dwie duże walizki i spora torba podróżna). Miał się po nie zgłosić do trzech miesięcy, ale nigdy tego nie zrobił. Nie mam jego adresu, prawdopodobnie wyprowadził się za granicę, więc nie mogę ich wysłać, poza tym w walizkach jest parę cennych przedmiotów (elektronika, dzieła sztuki - pierwotnie to były prezenty dla mnie, ale zażądał ich zwrotu po rozstaniu), więc po prostu bałabym się, że coś zginie lub zniszczy się w transporcie i będzie problem. Kiedy do niego piszę, to w odpowiedzi dostaję tylko teskty, że chciałby żebym już umarła. Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać? A może ktoś wie jak to wygląda od strony prawnej?
#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt