Aktywne Wpisy

bArrek +20
Ludzi powaliło odnośnie tego zdrowego trybu życia nie jedzą smażonego nie jedzą tłustego nie jedzą cukru uprawiają sport a ja jem tłusto i smażone i cukier garściami i sportu to nie uświadczysz u mnie a wyniki badań idealne dało się nasze społeczeństwo w znakomitej większości nabrać na propagandę sojacką
Hazzy90 +181
#gielda będzie rosło jeszcze długo w takim razie
źródło: 1000039778
Pobierz

Jak to ludzie robią że tak łatwo wchodzą w związki xd? Ja to pewnie mam jakiś tyl unikający przez wychowanie w domu (rozwód, brak miłości) + pewnie lata na #tinder zrobiły swoje gdzie nauczyłem się nie okazywać uczuć żeby nie zostać znowu zraniony jako mechanizm obronny ale pamiętam że jak jeszcze udawało się jakąś ogarnąć to już na pierwszym spotkaniu miałem myśli w głowie czy to na pewno ta jedyna, czy widzę z nią przyszłość, czy jest idealna i tym bardziej skupiałem się na wadach. Tymczasem nikt tak nie ma z tego co widzę i ludzie ot tak wchodzą w #zwiazki jakby to nic nie znaczyło i tak siedzą latami, potem ktoś nowy i znów ot tak w związku w ciągu tygodnia xd. A jeszcze jak ludzie mają po 25-30 lat to wchodzą w relacje i bez zastanowienia dzieci, śluby i autopilot.
#przemyslenia #przegryw #relacje #psychologia #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Bardzo możliwe że masz styl unikający lub lękowo unikający. Sama miałam podobne bariery i