Wpis z mikrobloga

✨️ Czy mężczyźni są tylko zasobami dla kobiet?
przykre ze w dzisiejszym świecie dla kobiet meżczyźni to tylko w większości przypadków chodzące zasoby. gdzieś ta cała romantyka, bliskość czy uczucia odeszły. Swoje lata przeżyłem i niejedno widziałem, nikt mi nie wmówi że jest inaczej. Poznałem kobiety z różnych środowisk, w róznym statusie, piekne i brzydkie, bogate i biedne, takie po cięzkich studiach jak i te co ledwo skończyły podstawówkę. Co ciekawe pierwotne instynkty i zachowania są praktycznie identyczne, czasami tylko te bardziej inteligentne i przebiegłe potrafią to skutecznie maskować, tak aby nie było tego widać. Instytucja małzeństwa w związku z punktu widzenia faceta to praktycznie pakowanie się w kłopoty na własne życzenie, praktycznie żadne profity a duża szansa na stracenie połowy majątku, nerwów i czasu. To jest bardzo przykre i smutne. Jest wielu wartościowych facetów zniszczonych przez kobiety, które wyssały ich jak modliszki, wielu znajomych latami dochodziło do siebie po nieudanych związkach gdzie ich panny już po tygodniu skakały po innym.

zawsze radze - jedyna kobieta której możesz zaufać i która kocha cię miłościa prawdziwą i bezinteresowną to twoja matka. dlatego też tak wiele bab nienawidzi jak facet ma dobre relacje z matką - zaczyna go wtedy odsuwać od matki róznymi technikami manipulacji, to siedzi głęboko w naturze kobiety - ot prosta walka o zasoby. Ile to miałem przypadków jak baba odcinała faceta od jego matki pod pretekstem bycia mamisynkiem, finalnie go zostawiając na lodzie - gdzie taki gołodupiec potem z podkulonym ogonem wracał do rodzinnego domu. nigdy nie róbcie tego błedu i nie stawiajcie swojej kobiety ponad matke.

a zwiazki z #tinder czy innych portali randkowych? dajcie spokoj. tam jestes jak produkt na sklepowej polce. baby po 30 czesto z dziecmi z nieudanych zwiazkow, maja takie wymagania ze musialbys byc 190cm umiesnionym blondynem, z wlasna firma, i samym wolnym czasem zeby ja zabawiac. ale czy gdybysmy byli w ich sytuacji robilibysmy inaczej? baba odpala apke i na skinienie ma setki par, moze przebierac i wybierac. i to naprawde nawet bardzo brzydkie i odpychajace kobiety z zerowym hobby poza ogladaniem paradokumentow. swoja droga jakie znacie kanaly na yt prowadzone przez kobiete na jakies ciekawe tematy poza testowaniem kosmetykow, ubrań czy podobnych? To mezczyzni maja mega zajawki, sa ultra kreatywni - widac to chociazby na yt-gdzie to faceci maja kanaly techniczne, o gotowaniu, majsterkowaniu, historyczne, muzyczne itd itp.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach