Aktywne Wpisy

sprynek +118
To niezle wydarzenia dla #rozowepaski - malowanie gołego Modela i upijanie się winem w między czasie xD
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
Niech otworzą odwrotne wydarzenie - browary i goła laska, ciekawe co by pisali.
#logikarozowychpaskow #wroclaw #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: IMG_6434
Pobierz
Mega_Smieszek +939
źródło: 1000016567
Pobierz

Witam. Sprawa prosta. Jestem spaślakiem (pracuję nad nie byciem) i chcę sobie odświeżyć garderobę. Przed wakacjami potrzebuję porządnych kąpielówek, krótkich spodenek (zarówno dresowych jak i jeansowych) oraz tanktopów. Problem jest taki, że większość wygląda na mnie jak worki - wiem, bebzol trzeba ukryć, ale wydaje mi sie, że można to zrobić lepiej. Mój główny dostawca ubrań to #ca #canda #c&a, ale słucham innych polecajek - z góry dziękuję. Nie hejtujcie, walczem!! #modameska #ubior #logikaniebieskichpaskow #grubas
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Bardzo dobrze, +1 dla ciebie mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że nawet szanuję.
@mirko_anonim: Tak totalnie szczerze? Jak chcesz kupować fajne ciuchy to przede wszystkim sugerowałbym nie kierować się markami. Niektórzy pewnie ci polecą half price albo coś takiego bo przecież można tam kupić taniej markowe rzeczy, ale markowe rzeczy często nie są wcale lepszej jakości jak przeciętna sieciówa.