Wpis z mikrobloga

✨️ Jak znaleźć miłość za granicą?
Coś mi się wydaje panowie że jedyny sposób na wyjście z przegrywu to ogarnięcie sobie panny z innego biedniejszego kraju. Pewnie jest to też rozwiązanie dla przeciętniaków w 2026 bo i oni coraz częściej mają problem żeby kogoś wgl znaleźć. Nie jest to żaden nowy koncept bo za granicą normą jest że sporo jest w związkach mieszanych np. z Azjatkami ale oni mają też tą przewagę, że na zachodzie sporo jest jednak imigrantek. Więc jak u nas ich nie ma na rynku to trzeba zainwestować w jakieś podróże, no i pasuje znać jakieś języki. Najlepiej też chyba brać taką LEKKO ładną żeby nie robiła za dużej furory jak ją sprowadzicie bo jeszcze ktoś odbije xD

#zwiazki #tinder #przegryw #blackpill #redpill #wychodzimyzprzegrywu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie wyobrażam sobie jak miałoby wyglądać zycie takiego typowego polskiego chłopa z jakąś tajką z kambodży. prawda jest taka że gadzi mózg jest w każdej kobieci taki sam, nie ważne z jakiego kraju. do tego dochodzą bariery i mury kulturowe. max o czym możecie pogadać to o pogodzie i innym płytkim gównie. no a ostatecznie musisz zostać w jej kraju bo wiadomo że po powrocie i tak szybko przesiąknie
  • Odpowiedz
o czym rozmawiają polki z obcokrajowcami których ściągają żeby wyjść za mąż?

@mirko_anonim: się zesrałeś, ale co mnie obchodzą te polki i ich związki?

wam to nie dogodzisz albo Polacy rozmawiają z partnerkami o poezji i literaturze xD

nawet mi się nie chce półgłówku tłumaczyć ze jest pełno tematów których ktos z poza europy czy polski nie zrozumie.
  • Odpowiedz