Aktywne Wpisy

nieparzystokopytny +1113
#takasytuacja W Darłowie budowali szeregowce, ale "przypadkowo" wyszły im bez okien i z Biedronką wewnątrz całości.
To pierwszy na świecie Biedronkowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To pierwszy na świecie Biedronkowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: HLl_Uc9W8AAaQhS
Pobierz
mirko_anonim +19
✨️ Dlaczego Polacy wybierają mieszkania? Ⓘ
Ktoś mi powie co kieruje ludźmi że wybierają kupno mieszkania? Czy Polacy na prawdę uwielbiają żyć jak niewolnicy? Mamy okolice 30 stopni, co można robić w takim bloku? Ani nie wyjdziesz do ogrodu, ani nie zrobisz grilla, nawet głośniej muzyki nie puścisz. Zastanawiam się gdzie takie osoby suszą pranie? Gdzie trzymają butelki z kaucją? Gdzie mają przestrzeń do ćwiczeń? Gdzie trzymają rower? Przecież nawet żeby auto mieć
Ktoś mi powie co kieruje ludźmi że wybierają kupno mieszkania? Czy Polacy na prawdę uwielbiają żyć jak niewolnicy? Mamy okolice 30 stopni, co można robić w takim bloku? Ani nie wyjdziesz do ogrodu, ani nie zrobisz grilla, nawet głośniej muzyki nie puścisz. Zastanawiam się gdzie takie osoby suszą pranie? Gdzie trzymają butelki z kaucją? Gdzie mają przestrzeń do ćwiczeń? Gdzie trzymają rower? Przecież nawet żeby auto mieć
źródło: 817cdf4722038e60ab9d1b53d96ae4904546927581ef1048613305b284dbd3f6
Pobierz

Coś mi się wydaje panowie że jedyny sposób na wyjście z przegrywu to ogarnięcie sobie panny z innego biedniejszego kraju. Pewnie jest to też rozwiązanie dla przeciętniaków w 2026 bo i oni coraz częściej mają problem żeby kogoś wgl znaleźć. Nie jest to żaden nowy koncept bo za granicą normą jest że sporo jest w związkach mieszanych np. z Azjatkami ale oni mają też tą przewagę, że na zachodzie sporo jest jednak imigrantek. Więc jak u nas ich nie ma na rynku to trzeba zainwestować w jakieś podróże, no i pasuje znać jakieś języki. Najlepiej też chyba brać taką LEKKO ładną żeby nie robiła za dużej furory jak ją sprowadzicie bo jeszcze ktoś odbije xD
#zwiazki #tinder #przegryw #blackpill #redpill #wychodzimyzprzegrywu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: się zesrałeś, ale co mnie obchodzą te polki i ich związki?
nawet mi się nie chce półgłówku tłumaczyć ze jest pełno tematów których ktos z poza europy czy polski nie zrozumie.
np. jakich? ( ͡° ͜ʖ ͡°) boisz się że twoja wybranka z Tajlandii (u której pewnie nie masz szans dlatego piszesz agresywnie) nie będzie znała
@Geralt678: przykro mi kolego, nie poddawaj się!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: daruj sobie ten shaming
agresywnie ahahaha wy sojowe kuki już całkiem straciliście kontakt z rzeczywistością od tej szczelnej hodowli polaków w warszawie