Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przestałem cieszyć się życiem?
Jak to możliwe że ja tak zdziadziałem przez ostatnie lata a jestem ledwo 30+? Jak patrze na swoje rozmowy sprzed 10 lat to mimo że ja #przegryw to widzę wgl inny styl, energie życiową, celne żarciki i większą dynamine. Teraz to jestem jak stary dziad - wszędzie chcą mnie oskubać, oszukać, nie wierze politykom, narzekam na służbę zdrowia, nie ufam ludziom, no wszystkie takie podejrzliwe dla mnie. Nie umiem już się cieszyć prostymi rzeczami jak kiedyś bo do wszystkiego dopisuje jakieś złe zamiary. Zmęczony tym wszystkim, komercją naokoło, zachowaniem kobiet, zachowaniem młodych i irytują mnie te nowe trendy. Skrajny pesymista który ma już dosyć tego tempa życia i niech wszystko już upadnie, po co się starać. Kiedyś jarało mnie że mogę sobie kupić kawę w Starbucksie a teraz największy wróg korporacji, przepłacone rzeczy i wgl niezdrowe, i tak ze wszystkim. Przestałem się cieszyć życiem a wszędzie widzę wady. Jak wrócić do starych czasów, gdy żyłem sobie beztrosko bez takich przemyśleń? Albo jak mieć wyrąbane na to wszystko jak inni i iść z prądem?

#przegrywpo30tce #samotnosc #feels #depresja #przemyslenia #zycie #agepill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: To nie starość, to dostrzeganie rzeczy. Zguglaj sobie jakąś muzykę popularną wśród dzisiejszych nastolatków i daj znać, czy słyszysz odgłosy srania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz