Aktywne Wpisy

nO-C34 +150
Jeszcze z 20-30 lat i będę miał niezależniść finansową dzięki giełdzie
#gielda
#gielda
źródło: 1000006600
Pobierz
pieknylowca +101
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006600
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chyba mam kryzys wieku średniego bo coraz częściej myślę nad wyjściem z matrixa i szukam jakiś alternatywnych, niestandardowych sposobów na życie, aniżeli prosta ścieżka, etat, kredyty, rodzina, itd. Może jakaś ukryta natura buntownika się we mnie odradza ale niesamowicie męczy mnie takie życie typowego NPC, kolejnego trybiku w tym systemie czy korpo niewolnika. Nie chodzi mi tutaj żeby na stare lata dołączać do jakiś skłotersów czy tworzyć wioskę hipisowską ale coś bardziej przyziemnego, np:
- sporo osób rzuciło normalny etat i zaczęło #vanlife (fakt że na to potrzeba inne źródło dochodu i trzeba robić hajs z yt)
- znam kilka lasek z #korpo które rzuciły to i zaczęły swój biznes, jakieś robótki ręczne, szycie ubrań, projekty
- albo jakiś random z internetu który też rzucił korpo, wyjechał w Bieszczady i jakąś agro-turystykę robi
Myśleliście kiedyś nad czymś takim? Wgl szanuje ludzi którzy rzucili etat i otworzyli coś swojego, bo dla mnie to już jest trochę wyjście z matrixa i robienie coś po swojemu, dla siebie i coś co się lubi.
#podrozowanie #przegryw #depresja #praca #antykapitalizm #przemyslenia #feels #niebieskiepaski #rozowepaski #biznes
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: maxresdefault
Pobierz