Wpis z mikrobloga

Wchodzę, daję kasę, obstawiam że panna wskaże prysznic, szybkie odświeżenie kapucyna i... co dalej?

@mirko_anonim: To zależy.. Czekoladki / bombonierkę kładziesz normalnie na stoliku, szafce. Kwiaty trzymasz w dłoni i czekasz aż wskazany zostanie wazon bądź słoik. Ale nie pośpieszaj nikogo, wszystko w swoim czasie. Możesz oczywiście pomóc w nalaniu wody itp.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wychodzisz zwykle juz albo nago albo w reczniku albo ewentualnie jeszcze na chwile gacie zakladasz - ale najczesciej/najlepiej w reczniku - i sie zabiera do roboty. Nie jest to ogolnie jakas czynnosc, nad ktora bylby sens debatowac przez 100 godzin przed decyzją.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Tu masz instrukcję od masażu nuru https://wykop.pl/wpis/85697867/pierwszy-masaz-nuru-co-mnie-czeka-https-mirko-pro-#294731435
Spotkanie z diva za bardzo nie będzie się różnić. Wchodzisz, jak nie zapyta o siano, to nie wyskakuj sam z tym – niektóre chcą z góry kasę, niektóre na koniec. Idziesz pod prysznic, myjesz wacka. Jak wrócisz, to pewnie będzie już czekać na ciebie.
Dobra diva pewnie zacznie zajmować się tobą, więc daj jej płynąć i hedoż ją ile dasz radę. Ze
@Vfwf6CqE +5
@mirko_anonim: To mała "instrukcja" :)

Na początku cześć, cześć. Spytaj, gdzie jest prysznic, zrzuć tam rzeczy, wykap się, zabierz je ze sobą (chyba że to prywatne mieszkanie i jesteście sam na sam, bez koleżanek).

Wracasz, kładziesz się na brzuchu, może być poduszeczka - to tam twarz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
optymistyczny-mędrzec-57: prysznic bedziesz w ubraniu bral? z d--y nie bedzie zalatywalo?

nie bierzesz pod uwage adrenaliny. Bedziesz mial wysokie tetno jeszcez zanim zadzwonisz, a zanim otworzy drzwi to juz w ogole.

Nie sprzyja to erekcji i relaksowi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wyważony-fundamentalista-98: Ja bym poszedł na dłużej, bo nie wiadomo czy łatwo stanie oraz dojdziesz. Jak jest lizanie krocza panienki, to bym skorzystał, mi się to bardziej podoba niż lód nawet. xd Rozbierasz się przy niej w pokoju i mówisz co chcesz.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widzę że masz tu tu jedną dobrą poradę i trochę zabawnych komentarzy. Dodam od siebie i w sumie mam bardziej swoje dobro na myśli. ZABEZPIECZAJ SIĘ! Nic bez gumy, żadnego oralu, cytując Walaszka kiła to łagodny wyrok, dostaniesz strzała penicyliny po numerku i git reszta już nie jest tak zabawna. Po tym co widzę u ludzi nie podchodził bym do takich panienek bez pełnego kombinezonu i rozważył bym przez
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Zazwyczaj wszystko się odbywa w zabezpieczeniu (u większości kobiet).

Ogólna charakterystyka sytuacji:
1. Umawiasz się telefonicznie albo pisemnie na dany dzień, godzinę i miejsce.
2. O umówionej porze, kontaktujesz się, że jesteś. Czekasz na instrukcje, jak się dosyć do pokoju/mieszkania (kobieta otwiera drzwi poprzez domofon, podaje numer pokoju/lokalu, czasem dostaniesz instrukcje, jak się kierować np. gdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widzimy to trochę z innych stron, to dlatego. Ja pracuje z chorymi z każdej warstwy społecznej i muszę wiedzieć co im dolega. Porównuje sobie to tak empirycznie od czasu przed covidem (tak jakiś podział się zrobił na czasy przed sars cov 2 i po nim) i jest wzrost zauważalny chorób wenerycznych HIV może nie aż tak w moim rejonie, ale kiła, wzw i opryszczka już tak.
Co masz zrobić?
  • Odpowiedz