Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
rio574 +537
źródło: 1000068195
Pobierz

Pytam kolegi z roboty jak spędza weekend a ten że nic ciekawego i pewnie typowo z dziewczyną gierki do późna i jakieś jedzenie zamówią i winko. I tak się zastanawiam czy on nie czyta wykopu? Czy nie wie że nie robi się takich rzeczy w #zwiazki a powinni się non stop kłócić a ona być roszczeniowa i wymagać ciągłego kupowania prezentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Także widzicie wykopki, tyle z tych waszych rad odnośnie związków jaka to katastrofa dla mężczyzny w 2026 roku i trzeba na głowie stawać haha.
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
sprawę znasz z drugiej ręki
poznasz kiedyś jakąś pannę, to znormalniejesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja żona mnie wspiera na każdym kroku, nie zostawiła mnie w różnych c-------h chwilach, trwała przy mnie. Dlatego sukces który osiągnąłem, osiągnąłem razem z nią. To nasze dzieło i byłbym ch***m jakbym twierdził inaczej
On musiał spełnić wymagania co do wyglądu, bajery i kasy. Natomiast ona jest brzydką nie dziewicą.
To tak jak związek mojej dobrej kumpeli. Niby mamusia, tatuś i dwójka dzieci. A w rzeczywistości ona nawet nie byla dziewicą I mąż musi żyć ze świadomością ze inni faceci spuszczali się w jego żonę. A sam siedzi
Po prostu zawyżacie wartość kobiety.
Gdzie wada kobiety to już brzydota genetyczna, a nie bycie dopiero grubym.
Wada kobiety to już zdrada z byłymi, a nie dopiero następnym w czasie trwania związku,albo posiadania dziecka ze
Ja z mężem jestem juz 8 lat, mamy 2 dzieci i wciąż rqndkujemy, pijemy soboe winko, grillujemy i jesteśmy swoimi najlepssymi przyjaciółmi i wśrod znajomych mamy sporo par, ktore tez wydają się mieć fajną relacje.
a co do twojego małżeństwa - gratuluję, tak powinno być!