Wpis z mikrobloga

✨️ Jak spędzać weekendy w związku?
Pytam kolegi z roboty jak spędza weekend a ten że nic ciekawego i pewnie typowo z dziewczyną gierki do późna i jakieś jedzenie zamówią i winko. I tak się zastanawiam czy on nie czyta wykopu? Czy nie wie że nie robi się takich rzeczy w #zwiazki a powinni się non stop kłócić a ona być roszczeniowa i wymagać ciągłego kupowania prezentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Także widzicie wykopki, tyle z tych waszych rad odnośnie związków jaka to katastrofa dla mężczyzny w 2026 roku i trzeba na głowie stawać haha.

#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no, a różowa w ogóle powinna go walić w rogi ( ͡° ͜ʖ ͡°) i być ulaną loszką z tatuażami , a najlepiej z bombelkiem z poprzedniego związku.

Moja żona mnie wspiera na każdym kroku, nie zostawiła mnie w różnych c-------h chwilach, trwała przy mnie. Dlatego sukces który osiągnąłem, osiągnąłem razem z nią. To nasze dzieło i byłbym ch***m jakbym twierdził inaczej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przecież biały rycerzu to nie wyklucza tego,że on musi się starać, a ona tylko wymaga.

On musiał spełnić wymagania co do wyglądu, bajery i kasy. Natomiast ona jest brzydką nie dziewicą.

To tak jak związek mojej dobrej kumpeli. Niby mamusia, tatuś i dwójka dzieci. A w rzeczywistości ona nawet nie byla dziewicą I mąż musi żyć ze świadomością ze inni faceci spuszczali się w jego żonę. A sam siedzi
  • Odpowiedz
@PanieAreczku: no tak bo dla cienie wady, to dopiero zdrada w związku,bycie grubym czy posiadania dziecka ze zdrady z byłym.

Po prostu zawyżacie wartość kobiety.
Gdzie wada kobiety to już brzydota genetyczna, a nie bycie dopiero grubym.
Wada kobiety to już zdrada z byłymi, a nie dopiero następnym w czasie trwania związku,albo posiadania dziecka ze
  • Odpowiedz
  • 1
@heniek_8: @S_mirabilis ale was boli fakt, że niektorzy mogą mieć fajne związki.
Ja z mężem jestem juz 8 lat, mamy 2 dzieci i wciąż rqndkujemy, pijemy soboe winko, grillujemy i jesteśmy swoimi najlepssymi przyjaciółmi i wśrod znajomych mamy sporo par, ktore tez wydają się mieć fajną relacje.
  • Odpowiedz
@elena-mary: mnie nie boli, na wypoku mam taką "personę" która ciśnie po "witaminkach" trochę bardziej niż zachowuję się w kontaktach z żywymi osobami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a co do twojego małżeństwa - gratuluję, tak powinno być!
  • Odpowiedz