Aktywne Wpisy

Hej, nie jestem zbyt wysportowaną osobą, ale naszła mnie ochota, by spróbować #padel. Może mi się nie spodoba, ale myślę, że warto wiedzieć z czym to się je. Problem jest taki, że... jestem sam. Okej, może jednego znajomego chętnego uda mi się znaleźć, ale trójka już bez szans. W teorii jest odmiana, która umożliwia grę w dwie osoby, ale chyba dostęp do kortów jest bardziej ograniczony itp. No i

travis_marshall +14
źródło: HJrNtEwWoAQ7ga_
Pobierz

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

HAJS = WSZYSTKO. Ja wiem że na tagu jest kult wyglądu ale skoro i tak jesteśmy introwertykami i miłość nie istnieje to bycie przystojnym to chwilowy cope, bo i tak świadomość że leci na ciebie "za coś", poza tym wygląda przemija. Tak jak powiedział jeden 'mireczek hajs rozwiązuje 99% twoich problemów'. Mick Jagger ma 82 lata i laseczke 19 lat bo ma hajs i o to chodzi, możesz robić co chcesz i nikt ci nic nie powie. Skoro i tak relacje międzyludzkie są transakcyjne na poziomie nawet biedaków to chyba lepiej być bogatym bo masz wszystko czego chcesz a nie jakieś romantyzowanie że ludzie są bezinteresowni i wśród bogatych to znajomi czy miłość jest sztuczna. Zresztą widać po elitach USA że zero konsekwencji i robią co chcą. Jeśli nie jesteś śmiertelnie chory to jedyny cel i sens życia to bycie bogatym. Po co mi jakieś bycie przystojnym skoro nawet nie lubię takiego dynamicznego życia. Wolałbym mieć możliwość robienia czego chcę i kiedy chce a potem wrócić do swojego cichego trybu życia.
#wygryw #przegryw #takaprawda #przemyslenia #blackpill #pieniadze #epstein #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 91d0b810-40a1-11ec-9b3d-e7374061023d-Wolf-of-Wall-Street-appian-way-paramount-kobal-shutterstock
Pobierz