Aktywne Wpisy

michalxd21 +112
Dobra, gratulacje dla Norwegii - mieli być czarnym koniem i dowożą ten status.
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
Aczkolwiek boli mnie jeden fakt niesamowicie - Polska mogła być taką Norwegią w 2018 gdyby nie alkoholik Glik i taktyczna defekacja Nawałki.
Liderzy - topowy napastnik na świecie i bardzo dobry pomocnik. Ofensywny prawy obrońca grający w Borussi Dortmund. Drugi napastnik na poziomie - Haaland i Lewandowski, Odegaard i Zieliński, Ryerson i Piszczek, Sorloth i Milik. Nawet duet środkowych
źródło: image
Pobierz
FunkyMonkey +562
Najzabawniejsze, że konowały nie mają gdzie uciec. xD Bo co powiedzą? „Jak wam się nie podoba to wyjadę do Niemiec zarabiać dwa razy mniej”? xD
#lekarz100k #medycyna #konowalposting
#lekarz100k #medycyna #konowalposting

Taaa.. jeszcze żadna mnie nie spytała czy mam mieszkanie. Mówiąc dokładniej żadna mnie nigdy o nic nie spytała bo mam 0 zainteresowania od kobiet, nawet jak sam próbowałem na żywo, tudzież na wszelakich aplikacjach. Przyczynowość słabej w demografii w braku mieszkania to cope dla spadkowiczów którzy chcieliby ugrać swoje na innej tragedii i to jeszcze dla własnego zysku inwestycyjnego bo ktoś kto realnie potrzebuje mieszkania nie pyta tylko kupuje bo potrzebuje na już a nie gdyba.
#demografia #samotnosc #przegryw #blackpill #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Nie ma jednej przyczyny niskiej demografii. Jeśli spytasz 100000 osób dlaczego nie mają dzieci, to za każdym razem otrzymasz inny zestaw powodów. Ja np. nie mam dzieci bo:
1) chcę dziewice (a tych już nie ma)
2) zarabiam 10000 brutto i nie stać mnie na conajmniej 200 metrowy dom pod Warszawą i mercedesa na podjeździe. Żeby mieć dziecko musiałbym zarabiać ze 30000 zł netto przy obecnych cenach i mieć 100% gwarancji że