Wpis z mikrobloga

✨️ Dylematy randkowe z niepełnosprawnym partnerem
Mireczki! Mam dylemat, byłam w ostatnim czasie aktywną użytkowniczką niejakiego tindera. Przesunęłam w prawo przystojnego typa, który porusza się na wózku inwalidzkim po wypadku. Facet jest ustawiony, ma dobrą pracę, auto, mieszka sam. Było kilka całkiem fajnych randek, oboje sie zaczynamy trochę angażować. Ale obleciał mnie strach. On zaczął mówić o zbliżeniach, co działa, co nie, czego można się spodziewać i chyba poczułam zderzenie ze ścianą. Dodatkowo zbiegł się ten temat z jego infekcjami, kryzysem w robocie i barierami architektonicznymi, które popsuły nam randkę. Obawiam się, że nie jest jednym z tych silniejszych wózkowiczów. Nie wiem, co robić, czy w to brnąć, czy odpuścić. Nie chce go zranić, bo jest fajnym człowiekiem i coś do niego czuje. Ale czy wchodząc w taką relację nie wezmę za dużo na swoje barki? Nie zniszczę życia? Przepraszam za formę ale jestem w emocjach i kupię wątpliwości po naszym dzisiejszym spotkaniu. Wiem, ze decyzja i tak należy do mnie

#tinder #zwiazki #przegryw #niepelnosprawnosc #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mirko_anonim: a czyli polecialas na "kaleke" bo ma dużo pieniędzy ale nie chce ci się nim opiekować tak w telegraficznym skrócie ?
Co prawda mizogonow nie trawie ale czasem nawet ich rozumiem
  • Odpowiedz