Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Aplikacje dobre na ruchanie jesli nie masz brzydkiej mordy. Oosbiscie wolałem z nich korzystac niz chodzic na k---y, jakos bardziej kreci ze wyrwales normalna kobiete a nie prostytutke ? Poza tym około połowa spotkan konczyła sie ruchaniem na pierwszej randce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no ale musisz mieć znajomych albo psychikę, żeby podbijać na żywo gdzie odrzucenie bardziej boli. A apki to o tyle problem, że na 1 babę przypada x chłopów, ogólnie to fakt, jako przeciętniak nie znajdziesz baby na apkach i jest to strata czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z ciekawości i z desperacji, sam miałem bardziej z ciekawości ale ale po otrzymaniu negatywnego feedbacku ze strony dziewczyn i aplikacji to po miesiącu zrezygnowałem. Też się dziwie tam desperatom co tam siedzą i płacą to premium a efektu żadnego. Może na początku siedziały tam dziewczyny które kogoś szukały na krócej lub dłużej teraz są tylko po to aby podbić ego i jak nie masz mordy modela to nie
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim: Imo problem nie jest w apkach, tylko w tym, co tam robimy. Piszemy jak na rozmowie o pracę. "Co robisz?" "Skąd jesteś?" "Co studiujesz?" a potem zdziwienie że rozmowa padła
  • Odpowiedz