Aktywne Wpisy

tyrytyty +66
Polska to jedyny kraj w którym przeciętnej osobie wydaje się, że obowiązkiem państwa jest kupowanie kosztownych praw do transmisji wydarzeń sportowych i pokazywanie ich w darmowej TV. Dosłownie chleba i igrzysk xD
"powinny być dostępne" bo ktoś na tt tak powiedział, śmiechu warte
#tenis #mecz (bo piłka nożna to główny winowajca)
"powinny być dostępne" bo ktoś na tt tak powiedział, śmiechu warte
#tenis #mecz (bo piłka nożna to główny winowajca)
źródło: image
Pobierz

Kocham swojego narzeczonego, ale coś mi tutaj nie pasuje. Oświadczył mi sie 1,5 roku temu. Co poruszam temat terminu ślubu, to wymyśla jakąś datę i kończy dyskusję. Kiedy drążę o szczegóły to mówi, że ja mam za mało oszczędności i wpierw muszę zaoszczędzić na ten ślub. To fakt mam mniej oszczędności niż on, ale też nie chcemy dużej imprezy. Wiem, że jest to do ogarnięcia. Znowu wracam do tematu to wymyśla kolejny termin - tym razem maj 2027. Konkretna data? Sala? Nic, na razie jest zajęty czym innym. Ostatnio dwoje znajomych wzięło śluby po 6 i po 8 miesiącach od zaręczyn i to dało mi do myślenia. Chyba mój narzeczony opiera się jedynie na deklaracjach. Co myślicie?#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: A to sorki - każdy za siebie płaci? Jak w knajpie. Serio? Potem będziecie się rozliczać z każdej torebki herbaty, jak studenci na stancji, czy już tak robicie?
Siedź na dopie, rób mu loda, obiad i regularnie dawaj dopy, to będzie stabilnie,