Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: podejrzewam że w Warszawie są tysiące mirasów zakolasów którzy by chętnie z tobą się związali, ale czy akurat zakładają konto na tndr?,
pewnie są zbyt nieśmiali i przerażeni wizją że ktoś z pracy mógłby ich namierzyć i puścić opis w obieg
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czasami myślę że na siłowni fajnie byłoby kogoś poznać, ale wiecie jak jest, tam wszyscy przychodzą zrobić trening a nie szukać drugiej połówki.

Na mojej siłowni była laska, która ewidentnie zagadywała do facetów w jedym celu. W końcu znalazła chetnego i teraz przychodzą na treningi razem. Moim zdaniem siłownia to dobre miejsce na znalezienie kogoś.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Myślę, że warto zmienić mindset - Tinder stał się trochę zabijaczem nudy i kolejnym instragramem -tylko zamiast memów są ludzie.

W momencie w którym luzujesz - robi się dużo przyjemniej.
Każda krzywa interakcja, propozycja sextingu po dwóch wiadomościach staje się po prostu nieśmiesznym obrazkiem i tyle.
Szukaj czegoś poważnego w niepoważny
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: kobiety są takie zabawne, one mają ciężko, heh, ciekawe jakby były facetem 4/10 na tinderku co by powiedziała. Jak po tygodniach siedzenia na apce miała by jakieś wyjście w realu to by zobaczyła co to znaczy być zwykłym facetem i randkować. Szczególnie, że po kilku dniach na apce i widoku zera albo kilku par popadła by w depresje, że nikt jej nie chce.
  • Odpowiedz
ciekawe jakby były facetem 4/10 na tinderku co by powiedziała.

@centerario: powiedziałaby że kobiety mają trudniej bo muszą się męczyć z odsiewaniem desperatów, a taki subhuman 4/10 nie musi tego robić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
jak włoży minimum wysiłku to nie musi z niczym schodzic. Wystarczy że będzie odpisywała i znajdzie w kilka tygodni kogokolwiek. Biednego, bogatego, przystojnego, zaradnego. Kogokolwiek chce.

@mirko_anonim: przecież ci bogaci, przystojni i zaradni (czyli chady) o których mówisz to wybiorą ją właśnie na max ONSa (choć tacy mają i tak lepsze sztuki niż otyłe, introwertyczne baby). nawet pomimo tragicznej sytuacji na rynku, ona musi sobie zdać sprawę ze nie czeka
  • Odpowiedz