Aktywne Wpisy

lubie-sernik +52
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

Pariashu +48
#igrzyskabebzonow Moze i nie brałem udziału ale i tak się pochwalę co mi się udało w 5 miesięcy osiągnąć bez katowania się dietami. Deficyt miałem 400- 600kcal dziennie zależy jak się czułem i dwa refeedy takie po 3 tygodnie na zerze kalorycznym podczas którego też leciały centymetry z pasa a waga stała w miejscu. Więc same kilogramy są dość mylnym wyznacznikiem. Trzeba dodać mierzenie pasa aby mieć pełny pogląd.
źródło: IMG_4834
Pobierz

Sorry panowie ale ja uważam że jednak kobiety są inteligentniejsze od mężczyzn i mówię to jako bierny obserwator z damskiego środowiska w któym się wychowałem, uczyłem a potem pracowałem. Niby beka, stereotypy że kierują emocjami itp. ale w praktyce zawsze tak to robią żeby zmakymalizować swój zysk i w tym jest mądrość. Kilka prostych przykładów:
1) Praca - lekka praca biurowa za dobre pieniądze zamiast tyrać w fabryce kurzu albo na magazynie z sebkami. Zawsze jakieś ciężkie, nędzne, niewolnicze prace robią chłopy.
2) Randkowanie - szukanie jak najlepszego materiału, na stare lata najlepiej jakiś lekarz czy prawnik. Chłop weźmie byle co a nawet jak się dorobi to potem mamy przypadki jak na wykopie że kolejny programista15k narzeka bo jego kasjerka3k za mało się dokłada do rachunków.
3) Obyczaje - to chłop musi się zaręczać, zapraszać na randki, wykazywać inicjatywę. A kto tak każe? W sumie nikt ale chłopy nic nie robią żeby to zmienić a spora część powiela te stereotypy twierdząć że to męskie albo dżentelmen
4) Polityka - podobnie jak wyżej, politycy coraz chętniej targetują swoje obietnice na kobiety bo te potrafią wyegzekwować i organizować się. Chłopom można dowalić a i tak nic nie zrobić.
6) Inwestowanie - chłopy się wymądrzają jak to lepiej nie ogarniają finanse bo mają 1k wtopione w xtb i losowo kupują rzeczy a taka kobieta? Ona nie musi tak pajacować. Odpowiednio zainwestuje w wygląd, social media i jest ustawiona bardziej niż myślisz.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zycie #przegryw #blackpill #redpill #przegrywpo30tce #przemyslenia #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jeśli chodzi o średnie IQ to jako badany ogół mężczyźni wypadają lepiej, ale mają za to większy rozstęp.