Aktywne Wpisy

darknightttt +452
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

Chłop miesiąc temu wszedł na #gielda za 90% oszczędności życia (150k PLN) i wszystko na czerwono 🙁

To przeglądanie co u starych znajomych to niezły #suicidefuel. Nawet ci niżej ode mnie w hierarchii za czasów szkolnych nieźle się wyrobili, każdy jakaś laska, wakacje i już nie tacy nieśmiali jak kiedyś. Niby nie powinno się porówywać z innymi ale to przecież dobry wyznacznik tego gdzie jesteś ty - bo porównujesz się do ludzi z podobnych kręgów z podobnym startem. Autentycznie, każdy jeden znalazł babę i to nie takie złe, sporo pozakładało rodziny, na linkedin jakaś praca w IT więc powodzi się. Tylko ja w miejscu od chyba 20 lat xd.
#przegrywpo30tce #feels #blackpill #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
I to wcale nie musi być zła praca, ale opisana jako coś wybitnego. Wystarczy np. Help Desk, w pracy dosłownie pomoc użytkownikom na różnym szczeblu, a na LinkedIn w profilu informacje jakby gość był analitykiem finansowym i pracował przy wielomilionowych projektach. ( ͡° ͜
@Fjubens Linkedin ci powie prawdę. Jest różnica gdy ty bujesz się po januszexach za minimalną a ktoś ma już spore doświadczenie w korpo. Myślisz
Ja Ci mówię o scenariuszu, gdzie ja jestem w korpo, on też, nawet ten sam Team lub pokrewny, więc wiem co robi, a na LinkedIn ma taki opis doświadczenia, tego co robi itd. jakby wykonywał operację na otwartym sercu, a nie był korposzczurem tak jak i ja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Ale tu chodzi o potencjał psycho-fizyczny, wychowanie + zamożność rodziny, szczęście bardziej.