podczas gdy glupsi i mniej ciekawi przebieraja w laskach juz bylo takim indykatorem. Po latach badan i obserwacji wychodzi na to ze to moja cofnieta szczeka jest glownym czynnikiem
@mirko_anonim: Z tego jasno wynika że Ty jesteś tym głupszym.
problemem na pewno jest to że statystyczna kobieta mając 30 lat ma sporo związków za sobą, a ty dopiero startujesz od zera. dla mnie to jest przepaść, mam ponad 40 lat, większość kobiet które poznaje ma nastoletnie albo pełnoletnie dzieci,
tak że zluzuj, idź na siłkę, a najlepiej wkręć się w jakiś sport, to zwiększy twoje szanse ponad dziesięciokrotnie, to jest z 0,01% do 1 % a to wbrew pozorom jest bardzo
@Kitku_Karola: ludzie prości dużo łatwiej wchodzą w relację, Ci bardziej świadomi wiedzą o potencjalnych ryzykach, boją się, analizują, zastanawiają. Plus wrodzona emocjonalność i sposób wychowania przez rodziców, też np. brak ojca. Widać to bardzo jak popatrzy się na dziewczyny w zawodówkach, a np. w liceach, które chcą iść na jakieś ambitne studia i pochodzą z lepszych domów. W zawodówkach nierzadko to 18 latka na zakończenie szkoły jedzie z wózkiem.
✨️ Autor wpisu (OP): @fishery @JoeGlodomor no mozna sie bylo spodziewac tego typu odpowiedzi xD Wiadomo victim blaming. Wg Was to rozumiem sebix alkoholik-przemocowiec ktory nie mial problemu z laskami jest madrzejszy i ciekawszy c’nie? xD
Zwyczajnie przekroczyłem jakiś liczbowy próg odrzuceń, po którym mój mózg nabył się wyuczonej bezradności i odpuścił sobie.
Obecnie jestem już w takim stanie, że nawet gdy mnie jakaś chciała, to ja już jej nie chciałem.
@mirko_anonim: jak jesteś przeciętniakiem 5/10 albo niżej to musisz zagadywać masowo, Ja mam statystykę zagadań 1/200 że się kończy w łóżku, także za mało zagadujesz po prostu,
@mirko_anonim: nie są od ciebie głupsi i mniej ciekawi, tylko tobie się tak wydaje. Oto cała tajemnica
@mirko_anonim: Z tego jasno wynika że Ty jesteś tym głupszym.
dla mnie to jest przepaść, mam ponad 40 lat, większość kobiet które poznaje ma nastoletnie albo pełnoletnie dzieci,
tak że zluzuj, idź na siłkę, a najlepiej wkręć się w jakiś sport, to zwiększy twoje szanse ponad dziesięciokrotnie, to jest z 0,01% do 1 % a to wbrew pozorom jest bardzo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Zwyczajnie przekroczyłem jakiś liczbowy próg odrzuceń, po którym mój mózg nabył się wyuczonej bezradności i odpuścił sobie.
@mirko_anonim: jak jesteś przeciętniakiem 5/10 albo niżej to musisz zagadywać masowo,
Ja mam statystykę zagadań 1/200 że się kończy w łóżku, także za mało zagadujesz po prostu,