Aktywne Wpisy

Powiedzcie dlaczego macie luksus wyczekiwania szlagiera Paragwaj-USA w środku nocy?
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
Ja nową robotę zaczynam dopiero w sierpniu, więc idealnie na mundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz

Mehhhhhhh +321

Mam takie pytanie do Panów. Często widzę tutaj posty osób w wieku 30+ którzy chcą znaleźć sobie dziewczynę. I tu pytanie - co kieruje ludzi mających tyle lat do związku? Brak pieniędzy i wspólne życie pod łatwiejszym kątem finansowym (chociaż nie jest to wielki deal)? Czy wiara w prawdziwą miłość?
Ja jako osoba w tym wieku - interesują mnie tylko dziewczyny w przedziale wiekowym 16-25 lat. Niestety szanse, że będę miał taką dziewczynę są jak w Lotka czyli 0.01%. One interesują się rówieśnikami, albo starszymi o max 7-8 lat. Czyli mi pociąg odjechał, bo jestem trochę po 30-tce ;) No chyba, że będę rozrzutny finansowo. Bo mieć pieniądze to jedno. Trzeba jeszcze być rozrzutnym wobec takowej. Bo jak się nie jest to... dziękuję, dobranoc.
Dziewczyny po 25 roku życia są już się starzejące i ich data "przydatności" minie niebawem grubo. Bogu dziękuję, iż się nie ożeniłem z dziewczyną która była w moim wieku 15 lat temu. Już w wieku 28 lat stała się dla mnie z automatu aseksualna oraz wcale mnie nie interesuje. W wieku 20 lat była dla mnie dosłownie Boginią wyglądu. Na szczęście była w związku z kimś innym, ale wyobrażałem sobie z nią związek i ślub. Na szczęście takowa myśl łatwo przyszła i łatwo poszła ;)
I to też jest pewnie prawdziwa przyczyna rozwodów po stronie facetów do czego nie chcą się przyznać. Różowa po 30-tce nie jest taka atrakcyjna - więc chcą odejść na co nie pozwala kobiece ego i szuka w nim winy przez co... no różne są scenariusze odejść ;)
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
jaka w ogóle jest myśl przewodnia tego wpisu?
że ty masz około 30 lat ale nie chcesz się wiązać z rówieśniczkami tylko z młodszymi
tak jakbyś miał wybór
albo babcia 30 lat albo koń
Odpowiadajac, nie ma w tym nic dziwnego. Kazdy woli nowe auto niz stare, uzywane. A to czy to jest osiagalne to juz inna sprawa.