✨️ Jak wziąć odpowiedzialność za swoje życie?Ⓘ Dlaczego przegrywy non stop narzekają zamiast wziąć się za siebie? Sam byłem #przegryw ale stwierdziłem ile można non stop zwalać na innych? Trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje życie a nie że każdy winny tylko nie ja. Baba to powinna sama zagadać, wszystko powinno być podane na tacy i przecież to mnie powinni zapraszać na imprezy na jachcie wśród modelek. Typowa roszczeniowa postawa przegrywa który w życiu palcem nie kiwnął ale przegląda instagrama z browarem w ręku i mówi TO JA TAM POWINIENEM BYĆ! Prawda jest taka że trzeba zacząć od podstaw. Zmienić mindset z wyuczonej bezradności. Zacząć sport, jakaś zmiana ciuchów, barber, jakiś perfum. I wychodzić do ludzi non stop, nawet zagadywać.
@mirko_anonim: ja jestem przegrywem, a pewnie mam więcej hajsu od Ciebie, a nie moralizuję tak. Gra się takimi kartami, jakie się wylosowało. Jak nie jesteś przystojniakiem, to albo godzisz się, że różowa jest z Tobą z wygody, albo narzekasz i zostajesz przegrywem. Druga opcja wcale nie jest taka zła, o czym powie wielu normików po rozwodach ze zmarnowanym życiem
Dlaczego przegrywy non stop narzekają zamiast wziąć się za siebie? Sam byłem #przegryw ale stwierdziłem ile można non stop zwalać na innych? Trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje życie a nie że każdy winny tylko nie ja. Baba to powinna sama zagadać, wszystko powinno być podane na tacy i przecież to mnie powinni zapraszać na imprezy na jachcie wśród modelek. Typowa roszczeniowa postawa przegrywa który w życiu palcem nie kiwnął ale przegląda instagrama z browarem w ręku i mówi TO JA TAM POWINIENEM BYĆ! Prawda jest taka że trzeba zacząć od podstaw. Zmienić mindset z wyuczonej bezradności. Zacząć sport, jakaś zmiana ciuchów, barber, jakiś perfum. I wychodzić do ludzi non stop, nawet zagadywać.
#wychodzimyzprzegrywu #blackpill #redpill #samotnosc #incel #tinder #niebieskiepaski #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt